Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Kocour vám to řekne

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
24. 6. 2015

Kocour tiskovým mluvčím, to je přece klidně možné. Proč ne, když Jonesovu farmu dávno řídí prasata.

Pozitivní zprávy: Kocour vám to řekne
-
+9
+

Na udání pohoršeného kolemjdoucího zadrželi brněnští strážníci pár, který za bílého dne souložil na dětském hřišti. By mě zajímalo, kde jinde to asi čtrnáctiletá s patnáctiletým měli dělat.

-
+9
+

Minulé pondělí zemřel jeden z nejuznávanějších českých dramatiků Josef Topol. Předseda vlády Sobotka na webu vlády pohnutě zakondoloval pozůstalým, že „s pocitem velké ztráty jsem dnes přijal zprávu o úmrtí spisovatele Ludvíka Vaculíka“. On premiér má s těmi jmény vůbec nějaký problém. Už při jmenování vlády předložil seznam ministrů se šesti chybami ve jménech i funkcích. Snad si při nějakých důležitých bezpečnostních jednáních nesplete Putina s Merkelovou.

-
+9
+

Zábavnou grilovačku si užil zamilovaný pár na východním pobřeží Floridy. Dvojice papala a popíjela u ohně, pak si muž přinesl z domu pistoli a vyndal z ní zásobník, aby se nikomu nic nestalo. Žena ho upozornila, že jeden náboj by ještě mohl být v komoře, ale chlap prohodil něco jako nejsem přece blbej, koukej, přiložil si pistoli k hlavě, zmáčkl spoušť a skutečně nebyl blbej. Byl mrtvej.

-
+9
+

Domácí zpravodajství si v uplynulém týdnu pro sebe ukradl Andrej Babiš. Na začátku byl poslancem Šinclem obviněn, že při jakémsi jednání vytáhl složku se Šinclovým jménem a citoval z ní nějaké osobní informace a pokoušel se ho zastrašovat. Babiš řekl, že to nebyla složka, nýbrž samostatné papíry. Slávek Sobotka svolal okamžitě tiskovku, na které vrhal slova jako bezprecedentní, nevídané, neakceptovatelné a praktiky StB a tvrdě vyžadoval od Babiše omluvu. Bělobrádek řekl, že jako je to možná trošičku divné, ale že jako to není koaliční problém, a že jako když se někdo cítí dotčen, nechť klidně vyžaduje omluvu. Babiš řekl, že se neomluví a Sobotka s Bělobrádkem řekli Šinclovi, ať si to vyřeší sám. Národ si vydechl, koalice se drží. Babiš vzkázal Sobotkovi, že své firmy neprodá a ať si Sobotka trhne. A dodal, že z politiky odejde, až na něj lidé na fesťácích začnou plivat. Několik jedinců na socsítích to pochopilo jako výzvu.

-
+9
+

Dvaačtyřicetiletý Ladislav ze slovenské obce Nemšová střílel ze vzduchovky na lidi, kteří mu cestou z hospody očůrávali jeho plot. Když si pro něj kvůli obvinění z přečinu výtržnictví přijeli policisté, byl drzý, a tak mu chrabří jinoši v uniformách zlomili obě ruce. Dle mluvčí trenčínské policie byl zákrok zákonný a oprávněný. Berte to jako užitečný tip před odjezdem na dovolenou do Tater.

-
+9
+

Severní Korea oznámila, že její experti vyvinuli lék na ebolu, AIDS, MERS a SARS. Jmenuje se Kumdang-2. CIA se obává, že se jedná o atomovou bombu.

-
+9
+

Malá rumunská firma Catbox vypsala výběrovku na ředitele oddělení komunikace a ze sedmi set uchazečů nakonec vybrala chlupatého kocoura, který bude brát v přepočtu asi čtyři tisíce korun měsíčně. Možná je to lepší řešení než nechat za mnohem větší peníze za firmu komunikovat kdejakého dvounohého dobytka, jak je nezřídka vidět třeba na českém facebooku.

-
+9
+

Ruské úřady se chystají vyšetřovat přistání Američanů na Měsíci v letech 1969 až 1972. Sdělil to mluvčí Vyšetřovacího výboru Ruské federace Vladimir Markin. Vladimir Putin, kterého na Měsíc vynese jeho ochočené hejno jeřábů, tam bude v kožešinové čapce s předovkou přes rameno hledat stopy toho, že tam Američané nikdy nebyli.

-
+9
+

Doufám, že jste v neděli přes blížící se krvežíznivé hordy imigrantů zahlédli v dálce rozevláté postavy žiraf Rothschildových, slavících Světový den žiraf.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (1)

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo