Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Kim nemá atomovku

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
20. 5. 2015

Je to záhada. Ze všech pozitivních zpráv se nám už podruhé v řadě probojoval do titulku mladý muž, se kterým v biazrnosti účesů může soutěžit leda Nicolas Cage. Škoda, že se nevykašlal na rodinný podnik a nestal se kadeřníkem.

Pozitivní zprávy: Kim nemá atomovku
-
+9
+

Na úvod tady máme něco z matematiky. Do tramvaje číslo 3 přijíždějící v Ostravě z ulice 1. máje do ulice 28. října narazil šestnáctiletý mladík se sluchátky na obou uších. Asi poslouchal bignebýt.

-
+9
+

Nemilého překvapení se dočkal Miloš Zeman při svém setkání s Vladimírem Putinem. Českému prezidentovi bylo při jeho usilovném podkuřování ruským prezidentem doporučeno, aby přestal kouřit. Se slabými plícemi prý na Macháči nevyloví ani jednu vzácnou amforu.

-
+9
+

Mladý řidič naboural v Praze do taxíku a pak do svodidel, načež se jeho auto převrátilo na bok. Pak začal utíkat, ale policajti ho chytili. Prý si myslel, že hraje GTA. Policisté pojali nejasné podezření, že je mladík na drogách.

-
+9
+

Kim Čong-un údajně otrávil svou tetičku a teď ještě navíc nechal popravit svého ministra obrany, protože usnul na přehlídce. Analytici celého světa se ptají, proč jej nechal veřejně rozprsknout zrovna protiletadlovým kanónem. Podle nás proto, že ještě nemá atomovku.

-
+9
+

Američanku a její tři děti zadržoval násilím její sjetý přítel, dokonce ji ohrožoval nožem. Nakonec jí ale dovolil ze svého telefonu přes aplikaci objednat pizzu. Mazaná žena do objednávky připsala pomoc, zavolejte 911, rukojmí. Zaměstnanci pizzerie vzkaz vzali vážně, skutečně na udanou adresu poslali policajty a vše dobře dopadlo. Zlí jazykové tvrdí, že u nás by v pizzerii těch 158 akorát tak připočetli k balnému.

-
+9
+

Vladimír Putin nekouří, a tak mohl při exhibičním hokejovém utkání v Soči nastřílet fantastických osm branek. Bohužel už se pak nestihl přesunout do Prahy na finálový zápas sborné, imperialistická Kanada to mohla dostat 9 : 6.

-
+9
+

Miloš Zeman se vyslovil proti přijímání uprchlíků z Afriky, neboť by mezi nimi mohli být džihádisté, kteří by třeba vyhodili do vzduchu Pražský hrad. Mnoho občanů po tomto výroku svůj negativní názor na uprchlíky výrazně přehodnotilo.

-
+9
+

Pardubická městská policie plánuje do ulic nainstalovat 80 nových šmírovacích kamer. Blahopřejeme pardubickým občanům ke skokovému zvýšení bezpečnosti a novým botičkám.

-
+9
+

Japonci nejsou spokojeni se svou novou Miss. Vypadá totiž spíš jako černoška. Až vám zas bude někdo vykládat, že Češi jsou rasisti, vzpomeňte si, že se u nás i Moravák jak poleno může dostat až do parlamentu.

-
+9
+

Do čela ankety Ubožák desetiletí se posunul David Rath, který na dvojku odstrčil Petra Nečase. Třetí se drží Miloš.

-
+9
+

Nepříjemná informace přišla z brněnské zoo, kde musel veterinář utratit zraněné tříměsíční mládě žirafy. Ale jelikož jsou tohle pozitivní zprávy, dodáme, že se nejednalo o žirafu Rothschildovu, ale jen o jakousi žirafu síťovanou.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo