Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Alkohol, sex a tři malí katolíčci

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
28. 1. 2015

Alkohol je špatný. Ničí slibné vztahy, kazí papežovi počty malých katolíčků a ještě ke všemu po něm mužům roste ego. Ti pak odmítají čůrat v sedě. Za střízliva si odmítají sednout jen největší pankáči Putin a Ovčáček.

Pozitivní zprávy: Alkohol, sex a tři malí katolíčci
-
+8
+

Majitelka bytu v Düsseldorfu poštvala svého nájemníka k soudu za to, že jí netrefováním se do záchodové mísy poškodil svou močí mramorovou podlahu na toaletě. Soudce Stefan Hank ovšem dospěl k přelomovému rozsudku: muži močící ve stoje nenesou zodpovědnost za korozi mramorových podlah, pakliže nebyli na toto riziko majitelem podlahy předem upozorněni. V Německu již delší dobu probíhá kampaň, aby muži močili raději v sedě. Je to jen další z důkazů, kam jsme to dopracovali. Nejen, že už neumíme ve stoje umřít, za chvíli už ve stoje nebudeme ani močit. A proč taky, v sedě se lépe háčkuje a čte Cosmopolitan. Vzpomeňte si na má slova, až budete někde na odpočívadle dřepět za stromem.

-
+9
+

Andrej Babiš získal od přítelkyně Moniky nominaci pro kandidaturu na předsedu hnutí ANO a pokusí se tak svou pozici obhájit na celostátním sněmu, který se koná ve dnech 28. února a 1. března 2015 u Babišů v kuchyni.

-
+9
+

Přestože v Rusku klesá oficiální produkce vodky meziročně o 22 procent, rozhodně to neznamená, že by se tam méně konzumovalo. Lidé si totiž začali více pálit doma. Spotřeba je v pořádku také v Polsku. Jednomu páru se tam kvůli nadměrné opilosti ani nepodařilo uzavřít sňatek. Jak 23letý ženich tak i 30letá nevěsta dorazili do obřadní síně jak dvě pumy a úřednice je proto odmítla oddat. Obřad se tedy opakoval o dva dny později, kdy to ovšem opět nedopadlo, neboť oba snoubenci si zase kapali do strojku už od božího rána a nevěsta po příjezdu policie nafoukala 3,5 promile. Další den se už dostavil pouze ženich, který oznámil, že svatba se konat nebude, a domáhal se vrácení správního poplatku ve výši 84 zlotých. Úřad mu vyhověl.

-
+9
+

Ženit se už nebude ani britský poslanec Labouristické strany Jim Dobbin, kterého loni v září pohostinní Slované při jeho návštěvě Polska pozvali na večeři a pár skleniček, načež zemřel na otravu alkoholem. Holt jak zpíval už Jirka Korn – nejdřív je trénink.

-
+9
+

Strana zelených se rozhodla, že v rámci rovných příležitostí by měl každý její člen být zároveň předsedou strany. Od příštího roku budou mít tedy Zelení předsedy dva.

-
+9
+

Správný křesťan by měl zodpovědně zakládat a vést rodinu, ale není nutné, aby se množil jako králík. Papež František to řekl v rozhovoru s novináři během svého zpátečního letu po návštěvě Filipín. Podle vyjádření odborné papežské komise by správná katolická samice měla vrhnout maximálně tři malé katolíky.

-
+9
+

Vladimír Putin prohlásil, že ve skutečnosti jsou separatisty vojáci ukrajinské armády, neboť usilují o odtržení od Ruska.

-
+9
+

Už i hnutí ANO má svou korupční aférku. Úředník Ministerstva pro místní rozvoj a ostravský zastupitel za ANO Vladislav Koval čelí obvinění, že si řekl o úplatek jedné z firem, která pro ministerstvo pracovala. Koval není pochopitelně žádný blbec, takže se chytře brání tvrzením, že jen „cíleně testoval, jestli zástupce firmy na korupční nabídku přistoupí“. Akorát to jaksi zapomněl říct komukoli předem. Krabice od vína klesla na druhé místo a rozplakala se.

-
+9
+

Václav Klaus jr. napsal ve svém komentáři na serveru novinky.cz, že ačkoli je Norsko krásné, on osobně tam nepojede. Půl hodiny po dokončení překladu norský král Harald V. abdikoval.

-
+9
+

Lidé očividně milují neštěstí a katastrofy. V první pětce nejcitovanějších tiskových mluvčích za rok 2014 jsou čtyři mluvčí policie a na prvním místě skončil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček, s nímž jsme nedávno přinesli rozsáhlý rozhovor. V podnikatelské sféře byl nejcitovanějším firemním mluvčím ministr financí. Nejzmiňovanějšími zvířaty byla žirafa Rothschildova a doktor Barták.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Jako dárek si nadělíme supertajný recept na kávu, jak ji dělá prostý lid, čímž myslíme ty nebožáky, kteří ještě nepřijali arabiku jako svého jediného spasitele.
    Coffeenazivánoce
  • Pojď, příteli a nafutruj si nácka. Vím, že tvá panička je alternativní a duševně omezená kráva. Pojíme spolu kvalitní stravu, abys měl příští noc síly na další kolo věčně trvající války.
    Kočičí intermezzo
  • Zřejmě byla ona cigareta velmi vzácná. Voněla téměř stejně jako náš himálajský čaj a dělilo se o ni hned pět dívek! Karlička v mládí vykouřila notnou dávku egyptek, globusek a lip svého pana otce, a tak tvrdila, že tohle je určitě nějaká novinka ze Západu. 
    Blízká setkání třetího druhu
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo