Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Dopisní bomby frankujte řádně!

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
17. 12. 2014

Okrádat stát, to se nevyplácí. I kdyby to bylo jen pár zlámaných dinárů.

Pozitivní zprávy: Dopisní bomby frankujte řádně!
-
+8
+

Pětadvacetiletá Jade Sylvesterová z britského Gainsborough má i přes nízký věk již pět dětí. Když čekala to poslední, švihlo jí v kouli a začala jíst toaletní papír. V současnosti spořádá jednu toaletní rolku denně. Předpokládáme, že dvouvrstvý papír používá na sendviče.

-
+8
+

Hruškovy kuchařky se údajně prodalo již přes 300 000 kusů. Karvinská policie pátrá po neznámém muži, který v Bille odcizil 77 velkých balení masoxu.

-
+8
+

Ne každému ovšem stačí ke snídani levná šlichta. Osmačtyřicetiletý Litevec si zřejmě potrpí na kvalitku, a tak se v sobotu ráno proplížil do jídelny luxusního pražského hotelu a připojil se k hotelovým hostům u snídaňového rautu. V teplákovce se čtyřmi pruhy ale tak úplně nezapadl, pročež se ho pracovník ostrahy pokusil vyvést, za což mu Litevec zapíchl vidličku přímo mezi oči. Poté ještě s příborem v ruce prchajícího bodyguarda pronásledoval až do recepce, kde ho zřejmě hodlal sníst. Pak Otesánka sebrali policajti a hrozí mu desítka.

-
+8
+

Policie v USA má na triku dalšího postřeleného černocha. K incidentu došlo tentokrát na Floridě. Tímto tempem budou mít plusminus v březnu američtí policajti na svědomí více černochů než Ebola.

-
+8
+

Hackeři z KLDR prozradili telefonní čísla Brada Pitta, Julie Robertsové a Toma Hankse. By mě zajímalo, o čem si proboha Pitt, Robertsová a Hanks telefonují se severokorejskými hackery.

-
+8
+

Proti obnaženým ženám a dvojsmyslným sloganům protestovali mladí lidé před nenáviděnou reklamou v centru Hradce Králové. Ve výloze obchodu s kopírkami je vyfocená slečna v tílku a kalhotkách a slogan Nejlíp mi to udělá Brother. Demonstrantů bylo asi šedesát, měli transparenty s nápisy jako Stop vulgaritámHradecké ženy proti sexistické reklamě. Akce prý byla reakcí na událost, kdy se jakési těhotné mamince udělalo při pohledu na tuto reklamu nevolno.

-
+8
+

Jako výraz osobní svobody, nezávislosti a odporu vůči diktátu médií, celebrit i kosmetických firem si čím dál tím víc žen přestává holit podpaží. Američanka Roxie Huntová tento protest dotáhla k úplné dokonalosti, když si svůj solný drn nabarvila na modro a napsala o tom na blog. Trend se rychle šíří po celém světě, u nás má hodně příznivkyň především mezi hradeckými ženami.

-
+8
+

Komunistická poslankyně Marta Semelová, která se proslavila výrokem, že Milada Horáková si provaz zasloužila, se tentokrát obula do vzdělávacího programu Příběhy bezpráví, který seznamuje studenty základních a středních škol s obdobím vlády komunistů. „Tyhle příběhy bezpráví každého jenom otravují a dezorientují. Já bych všechny ty vzdělávací programy o socialismu zakázala,“ uvedla přibližně soudružka Marta. Dobrou zprávou je, že původním povoláním učitelka Semelová je nyní pouze poslankyní a nemůže tak slušným lidem působit závažnější škody.

-
+8
+

Předseda ODS Petr Fiala v rozhovoru pro Právo uvedl, že zrušení oblastních buněk na Praze 10 a 11 bylo nutné k obnovení důvěry. Jednomu se hned vybaví Pelíšky: „A bude to stačit, myslíš?“

-
+8
+

Zcela výjimečně a neradi zařazujeme i jednu méně pozitivní zprávu. V ZOO v americkém San Diegu uhynul jeden ze šesti posledních vzácných severních bílých nosorožců a druh tak již zřejmě definitivně spěje k vyhynutí. Pomyslným světlem na konci tunelu nám budiž fakt, že žiraf Rothschildových je ještě docela dost.

-
+8
+

Ano, i hudební festival Pražské jaro je projektem echt českým, a proto ihned po zahájení předprodeje vstupenek na příští ročník zkolaboval prodejní on-line systém. Zařadil se tak po bok registru vozidel, systému pro výplatu dávek v hmotné nouzi a předprodeje lístků na MS v hokeji. Jedinou úlevou by bylo, kdyby všechny tyto systémy projektovala jedna firma. Ale spíš to vypadá, že neschopných idiotů běhá po republice více.

-
+8
+

Renault příští rok vrhne na trh automobil s cenou do sta tisíc korun. Kompletní specifikace není zatím známa, ale pokud budeme vycházet s aktuálních cen vozů Renault a jejich skutečné kvality, pak bude mít nový model za sto tisíc jen pravé přední kolo, záď z Thalie a poháněn bude dvěma vznětlivými rumunskými kohouty.

-
+8
+

Opilý mladík s 2,3 promile alkoholu v krvi se vysekal na kole v Seifertově ulici v Praze, a když už ležel na zemi, rovnou usnul. Naštěstí jej našli dva muži a rozhodli se ho zachránit. Jak později jeden z nich uvedl do protokolu, „prohlédl jsem mu přední kapsy na kalhotách, abych zjistil, jestli nemá cukrovku“. Cukrovku nenalezl, zato mobil a mp3 přehrávač ano, tak si je vzal.

-
+8
+

A na závěr jedna milá zpráva: laureátem Darwinovy ceny se krom jiných stal irácký terorista, který otevřel vlastní dopisní bombu poté, co mu ji pošta vrátila, protože na ni nenalepil známky v požadované hodnotě.


Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Obzvláště zákeřný trik je, když chodíte pravidelně každou středu k Makedonci na kebab, on si klidně zavře kvůli přejímce zboží a vy musíte jít sedmdesát metrů dál k Vietnamci pro čínu.
    Plíživé nezbezpečí imigrace
  • Když se řekne Itálie, první, co vás napadne, je nudný fotbal. Pak mafie, pak Berlusconi prznící malé děti a pak pizza. A právě pizzu jsem se podle Laďova receptu pokusil připravit.
    Na vlastní břuch: Italův pláč
  • Zřejmě byla ona cigareta velmi vzácná. Voněla téměř stejně jako náš himálajský čaj a dělilo se o ni hned pět dívek! Karlička v mládí vykouřila notnou dávku egyptek, globusek a lip svého pana otce, a tak tvrdila, že tohle je určitě nějaká novinka ze Západu. 
    Blízká setkání třetího druhu
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo