Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Coca-cola útočí velbloudem

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
22. 10. 2014

Začíná to onanií, končí Babišem! Buďte pozitivní.

Pozitivní zprávy: Coca-cola útočí velbloudem
-
+8
+

Neznámý mladý řidič obtěžoval předminulý víkend v Šumperku několik žen. Vyptával se jich na cestu a přitom onanoval. I přesto mu některá z nich zřejmě poradila, neboť o týden později zveřejnila policie záběry z honičky na D5.

-
+8
+

Dvaadvacetiletý mladík z Bruntálu snědl v olomouckém Kauflandu koblihu. „Koblihu v ceně čtyř korun a devadesáti haléřů snědl v prostorách mezi regály, a když poté u pokladny platil další zboží, nenahlásil ji ani neuhradil,“ sdělila policejní mluvčí Štrbáková. Jelikož byl muž v posledních třech letech již za podobný čin odsouzen, hrozí mu teď trest od šesti měsíců do tří let natvrdo. Doufejme, že sprostý gauner skončí přinejmenším na galejích.

-
+8
+

Devětačtyřicetiletý myslivec si ve Fryštáku na Zlínsku spletl ženu s divokým prasetem a střelil ji do břicha. Žena, která právě v lese natírala stromky proti okusování divokými prasaty, naštěstí díky včasné operaci přežila. Ostrostřelci hrozí čtyři roky v oboře. Shodou okolností o tři dny později poslal soud do blázince dalšího nimroda, který na jaře střílel brokovnicí po sousedech, aby se nakonec před zatčením stejnou zbraní střelil do obličeje. Pochopitelně přežil. Pokud mají ostatní myslivci stejně dobrou mušku, jako tihle dva, zanedlouho nám neregulovaná stáda zdivočelých prasat začnou požírat i manažery v Komerční bance.

-
+8
+

Pokud na sobě pozorujete příznaky nějaké choroby a budete hledat informace na webu, společnost Google vám nyní v rámci experimentu nabídne nejen výsledky ze stránek o zdraví, ale také konzultaci problému s živým lékařem v reálném čase. Ta bude probíhat prostřednictvím videochatu. Moc se na to těšíme. Když podobný systém on-line pomoci před lety zaváděli gynekologové, vzniklo z toho několik hodně dobrých serverů.

-
+8
+

Majitele přírodního parku v mexickém letovisku Tulum zabil jeden z jeho velbloudů. Hrbáče se prý dotklo, že nedostal svou pravidelnou dávku Coca-Coly. Velbloud majitele pokopal, pokousal a následně si na něj sedl, čímž jej zadusil. Podle neověřených zpráv chystá Coca-Cola odvetný virální klip, v němž skupinu malých návštěvníků ZOO pokope, pokouše, poslintá a následně zalehne žirafa Rothschildova závislá na Pepsi.

-
+8
+

Známý petrohradský protivládní umělec Pjotr Pavlenskij chtěl upozornit na zneužívání psychiatrie v politice. Bez ohledu na mráz se vysvlékl donaha a uřízl si lalůček pravého ucha přímo před moskevským psychiatrickým ústavem. Nás, kteří modernímu umění moc nerozumíme, přesvědčil spíše o tom, že psychiatrie je báječná a užitečná věc.

-
+8
+

Táborští lékaři udělali v tomografu 3D snímky údajné lebky Jana Žižky. Nic tak nezvýší prestiž vědy a výzkumu jako dělání 3D snímků údajných lebek.

-
+8
+

Nové iPhony jdou na dračku. Prodalo se jich už 21 milionů a koupilo si je sedm milionů uživatelů. Po nedávné aférce s nedostatečnou pevností telefonu totiž šéf Apple Tim Cook na tiskovce doporučil všem milovníkům jablečné značky přilepit pomocí iZolepy (á 26 dolarů) tři přístroje k sobě. Problém s ohýbáním jako zázrakem zmizel.

-
+8
+

Zpěvačka Susan Boyle chce být matkou, rozhodla se pro adopci. Chápeme.

-
+8
+

Koupit Mafru byla chyba, měl jsem koupit Blesk, řekl Babiš v rozhovoru pro ČTK. Údajně se nechal strhnout emocemi. „Moje pohnutky byly z titulu té zkušenosti, kterou jsem měl, že o mně napsaly lži,“ uvedl Babiš. Ve světle tohoto sdělení si dovolujeme napsat, že Andrej Babiš nikdy nebyl agentem StB a rozhodně není jako ministr financí a zároveň největší příjemce zemědělských dotací ve střetu zájmu. Naše číslo účtu je: 2400142576/2010.

Náš partner


Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Váš syn jezdí se spolužáky po škole na koních a na napomenutí reaguje slovy Šmankote, drak, balíme fidlátka.
    Vaterland: Poznámky ve škole

  • Dnes? Nově vystavěné sídliště, trdliště hypotékářů. A teď si ho představte za dvanáct až patnáct let, až potěr doroste do puberty: z „dětských“ kavárniček a obchodů se zdravou výživou budou hospody, bary, obchody s komiksy a tetovací studia.
    Hnízdění 

  • Chutná mi studený točeňák s kremžskou a bílým rohlíkem. Rád bych vyzkoušel smažené plněné kuřecí kůžičky, ale stydím se o ně u řezníka říci.
    Ohrožený druh

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo