Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Nový Sex ve městě a smrtící kozy

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
15. 10. 2014

I Miloš čte pozitivní zprávy!

Pozitivní zprávy: Nový Sex ve městě a smrtící kozy
-
+9
+

Kozu se u příležitosti muslimského Svátku obětí rozhodl obětovat Mehmet Yildirim v tureckém městě Dijarbakir. Jelikož neměl pro zakoupené zvíře v bytě dost místa, rozhodl se ji podříznout na střeše šestipatrového činžáku. Koza ale měla na tento způsob slavení svátku svůj názor, Mehmetovi se vytrhla a skočila se střechy dolů. Dopadla shodou okolností na jeho třináctiletého syna Hevala a zabila ho. Nesmějte se. No tak.

-
+9
+

Největšího obdivu se vždy dočkají herci, kteří se dokážou do svých rolí dokonale vžít, ztotožnit se se svou postavou, studovat ji, i leccos roli obětovat. Za všechny připomeňme třeba Dustina Hoffmana v Rain Manovi, Robina Williamse jako Tátu v sukních, Roberta De Nira v Zuřícím býkovi nebo Stephena Collinse, který ztvárnil hlavní postavu reverenda a počestného otce křesťansky zaměřené rodiny v populárním americkém seriálu Sedmé nebe. V rámci rozvodového řízení zveřejnila jeho žena nahrávku, na níž se herec přiznává ke zneužívání dětí. Stanislavskij by z něj měl radost.

-
+9
+

TOP 09 odstoupila z komunálních voleb v Sokolově kvůli podezření, že někdo manipuloval se souhlasem jejích kandidátů. Na kandidátní listině strany se totiž objevily dvě ženy, které o své kandidatuře nevěděly. U TOP 09 to není první problém tohoto druhu. Již v roce 2010 se na kandidátku takto dostal třeba Karel Schwarzenberg.

-
+9
+

Severokorejský vládce Kim Čong-un se už déle než měsíc neukázal na veřejnosti a není jasné, co se s ním děje. Podle zdroje ze severokorejské tajné služby byl Kim Čong-un svržen a o moc teď soupeří jeho tři sestry Kim Wilde, Kim Basinger a Kim Kardashian.

-
+9
+

Bývalý šéf vražedného komanda neapolské mafie Camorry Giuseppe Setola se rozhodl svědčit proti svým společníkům. Prý se mu ve snu zjevil bývalý papež Jan Pavel II. a vyzval ho, aby se přiznal a předal státu důkazy. Příští zastávkou nočního papežského expresu má být Ivo Ištvan. Těšíme se.

-
+9
+

V USA proběhl experiment, který měl za cíl ukázat, jak lidé reagují, když na rande dorazí někdo trochu jiný, než jak vypadal na fotkách na seznamce. Když místo krásné štíhlé blondýnky dorazila na schůzku tlustá teta, jeden z mužů si odskočil na WC a už se nevrátil, jiný se vymluvil na manželství, třetí ji obvinil z mrhání jeho časem a jen jeden vyměkl a chvíli to tam s ní ze zdvořilosti vydržel. Dobrá zpráva je, že když se experiment otočil a na rande dorazil místo vysportovaného hezouna fakt kvalitně obézní kolík, se kterým ale byla sranda, tři z pěti koček si s ním domluvily další rande, a ještě mu daly hubana. Chlapi, je to v klidu.

-
+10
+

Redaktoři slovenského deníku SME v otevřeném dopise německému majiteli sdělili, že opustí redakci, pokud se spolumajitelem novin stane finanční skupina Penta. K tomu připojili i petici na obranu svobodné žurnalistiky na Slovensku. Hodně divní lidi, tihleti Slováci.

-
+9
+

Drogové doupě tří dealerek v Jindřichově Hradci bránil proti policejnímu zásahu agresivní pes. Je to logické. Tak jako existují lopy a antilopy, musejí existovat i drogoví a protidrogoví psi. Zajímavostí je, že například existence antižirafy nebyla nikdy uspokojivě dokázána.

-
+9
+

Prezident Miloš Zeman vetoval zákon o dětských skupinách s tím, že by zákon zároveň zrušil i lesní školky. Jsme rádi, že nás čteš, Miloši.

-
+9
+

Velkou radost mají fanoušci seriálu a filmů Sex ve městě. Jak producent, tak i oblíbené herečky na sociálních sítích nenápadně vypouštějí zprávy o chystaném natáčení třetího celovečeráku. Vzhledem k věku hlavních představitelek by měl příběh nezávislých newyorských třicátnic být také historicky prvním filmem natáčeným z oběžné dráhy.

-
+9
+

Tetovat si na tělo jméno svého aktuálního partnera je pěkná hovadina, protože nikdy nevíte, jak to dopadne a co pak s tím. Přesvědčil se o tom i herec Nick Cannon (nikdo), který je ženatý se zpěvačkou Mariah Carey (taková ta uječená z devadesátek). Nechal si její jméno vytetovat přes celá záda a nyní před rozvodem si kérku musel nechat překrýt větším obrázkem. Naštěstí to šlo. Ale kde chce proboha teď sbalit ukřižovaného Ježíše?

Náš partner


Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Dekolty u dam jsou hluboké a pohled nad tabulkou v Excelu tak bezbranný, že v něm nejeden tone… A když ne hned, pak nejpozději na vánočním večírku.
    Tetička Sally: Sex na pracovišti

  • My se podíváme na něco, co je pro běžný život pseudointelektuála důležitější. My si totiž, přátelé drazí, my si řekneme něco o tom, jak je důležité nechat vydělat ostatním lidem.
    Vaterland: Satelit 

  • Chutná mi studený točeňák s kremžskou a bílým rohlíkem. Rád bych vyzkoušel smažené plněné kuřecí kůžičky, ale stydím se o ně u řezníka říci.
    Ohrožený druh

Úvodní fotografie čtenáře Pozitivních zpráv: isifa/MAFRA/Petr Lemberk

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo