Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Nosorohy, Babiš, onanie

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
24. 9. 2014
 6 693

Auta jezdí na ropu, noviny na špatné zprávy. Tak špinavý je dnešní svět. Na Finmagu jsme se rozhodli uzavřít strategickou alianci s magazínem The Zeitung, který jde proti proudu. Dnes poprvé na našem webu potkáte jeho výběr pozitivních zpráv.

Pozitivní zprávy: Nosorohy, Babiš, onanie
-
+9
+

Korejská strana práce otevřela ve městě Sunčchon státní pizzerii. Jedná se již o třetí podobný podnik v zemi. Pizza s vepřovým masem je k mání v přepočtu za 700 korun, což je zhruba desetinásobek severokorejské průměrné měsíční mzdy. Jestli Kim Čong-unovi nelze něco upřít, je to důslednost. Když už podnik s pizzou, pak ať je obyčejným lidem úplně na pizzu.


-
+9
+

Ministr vnitra Milan uprchlý Chovanec chce zpoplatnit podávání stížností na policisty. Při ceně tisíc korun za stížnost by prý stěžovatelů mohlo výrazně ubýt. Navíc prý obava, že budou mít problémy, vede policisty k tomu, že jsou málo sebevědomí a nedělají svou práci nadoraz. Když třeba srazí z motorky ujíždějícího řidiče, jen tak to šolíchají, do ležícího zraněného kopou velmi ledabyle a spoutanému dají maximálně tři čtyři rány pěstí. To jsme tedy zvědavi na ty sebevědomé policisty makající opravdu naplno.


-
+9
+

Při své návštěvě na Dnech NATO se prezident Zeman vyslovil mimo jiné k modernizaci české armády. Prý „potřebujeme drony, neboť ty budou v boji s Islámským státem užitečnější než tanky“.

Reakce veřejnosti na prezidentova slova je v zásadě trojí: Jedni říkají, že bude jen dobře nakoupit drony a posílat je na mise místo živých vojáků, neboť ti si pak nebudou muset za vlastní peníze kupovat v e-shopech profesionální výstroj, na kterou naše armáda nemá. Druhá skupina tvrdí, že by se jí zamlouval bezpilotní prezidentský úřad, a třetí je přesvědčena, že prezident byl zase nadronej.


-
+8
+

Češi zase přišli o příležitost ukázat světu, čeho jsou schopni. Zakázku na opravu důležitého brněnského Pisáreckého tunelu vyhrála firma Lamtech CZ, která zaměstnává jen jednoho muže. Těžko říct, proč výsledek soutěže vzbudil tolik emocí, když se dotyčný zaměstnanec nejmenuje ani Bögl, ani Krýsl.


-
+8
+

Andrej Babiš se v souvislosti s vraždou devítileté školačky vyslovil pro obnovení trestu smrti. Podezření, že tento populistický výrok souvisí s předvolební kampaní, v podstatě potvrdili kandidáti hnutí ANO rozdávající v pražském metru sladké gilotinky upečené z masokostní moučky.


-
+8
+

Hradecký krajský soud potrestal J. D. z Hradce Králové podmíněným trestem za to, že znásilnil při prohlídce nebytového prostoru realitní makléřku, přestože povolaný soudní znalec po prozkoumání smlouvy a obchodních podmínek realitní kanceláře dospěl k názoru, že obžalovaný se jen přiměřeně bránil.


-
+8
+

Policie obvinila kriminalistu z Kroměřížska, který dával zlodějům tipy na vykrádání firemních objektů v různých částech republiky. Tak to vidíte, jeden se nebojí stížností, maká naplno, a zase špatně.


-
+10
+

Vydavatelství Economia se musí omluvit lobbistovi Rittigovi za článek, v němž byl označen za kmotra. Podle soudu článek neoprávněně zasáhl do lobbistovy občasné cti. Občanské. Má tam být občanské, rozhodně občanské, sorry.


-
+8
+

Skotské referendum o odtržení od Velké Británie nedopadlo. Všechny vtipy na dané téma už šly.


-
+8
+

Generální inspekce bezpečnostních sborů testuje již pátým rokem poctivost policistů. Agenti provokatéři nosí na služebny jakože nalezené peněženky a nabízejí úplatky při silničních kontrolách. Dle statistiky GIBS se do pasti chytí cca každý desátý policista. Kdyby neměli obavy z věčných stěžovatelů a dělali by svou práci nadoraz, mohl by to být klidně i každý třetí.


-
+10
+

Ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš komentoval důvody, proč se vláda rozhodla zvýšit platy státních zaměstnanců již od listopadu. „Mysleli jsme, že uděláme lidem radost před Vánocemi.“ Tak chleba by už byl, ještě ty veřejné popravy a máme to komplet, soudruhu Imperátore.


Jak uvedl server iDnes, ve Dvoře Králové spálili v neděli nosorohy za miliony.

Zdroj: Internet

-
+8
+

Dobrá zpráva je, že nosorožci byli z nosorohů před spálením odstraněni. Komerční pytláctví je v Africe vůbec rozšířený nešvar, pytlácké gangy se kromě nosorohů zajímají také o slonozuby.


-
+8
+

Šestadvacetiletého muže, který na Letné onanoval v koruně stromu, zadrželi ve středu odpoledne pražští strážníci. Onanujícímu mladíkovi gratulujeme a trochu závidíme, neboť na něj policisty upozornil muž až z druhého břehu Vltavy.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Hybaj, ty kůže líná, tamhle v rohu je bordel! Smyč! Saj! Uklízej!
    Já, vládce
  • A ženám tak nezbude nic jiného než se přitulit k jejich hřejivě chlupatým a mužně měkoučkým tělům.
    Konečně podzim
  • Na úvod bych chtěl poděkovat idiotovi, který film s názvem The Untouchables pustil tenkrát v devadesátém do české distribuce jako Neúplatné.
    Nedotknutelní neúplatní
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo