Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
To klobouček, to jste to dobře trefil. Takový výnos se už dneska jen tak nedá čekat při tý inflaci co je. Já mám několik investic v autech, ale to je spíše na dlouhé lokte zábava a pak pravidelně investuji na platformě Bondster, kde to mám solidně rozjeté a s výnosem jsem tam někde kolem 12% což taky není špatný, ale mám to spíš abych peníze udržel ve hře, zhodnocoval je a úplně mi neležely ladem.
Nahlásit
0
+
-
Antonín Kolenatý | 4. 11. 2022 15:10
Když jsem před časem rozkládal investiční riziko tím, že jsem docela významnou část svého portfolia přesunul do antiinflačních státních dluhopisů, netušil jsem, jak dobře dělám. Občas sedne štěstí i na vola … https://www.kurzy.cz/zpravy/667164-vynos-pres-18--bez-dane-takove-terno-udelali-lide-kteri-si-poridili-statni-protiinflacni/
Diskuze: Špatný až tragický. Investiční rok 2022 vlivem inflace propadl
4. 11. 2022 | 2 komentáře | 9 721
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Daniel Trunec | 12. 11. 2022 11:56
Nahlásit
Antonín Kolenatý | 4. 11. 2022 15:10
Nahlásit