Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Erár snese všechno, i „urputné hovado“ na Hradě. Jaké šance má teď Babiš?

1. 11. 2022
 13 817
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Babiš nebude prezident, ale bude to příští premiér. Tohle je jen kampaň pro příští parlamentní volby, které mohou být i velmi brzo.

Nahlásit
-
13
+

Diskuze

Pane Jégle - uberte z masáže, kterou z korporátních lžimédií zodpovědně vstřebáváte ... Prosím.
Nálepkovat Babiše jako estébáka je nepravdivé. Nic nepodepsal. Existuje jen jeden papír z dílny StB, který on nepodepsal, že je veden jako Bureš. Ne náhodou jej soudy osvobozují a osvobozovat od nařčení budou. Nějak být veden musel, když musel jako pracovník Zahraničního obchodu navštěvovat kancelář StB, jinak by do Maroka ani nebyl vyslán. StB někdy vedla jako agenty i takové, kteří agenty nebyli, aby měl pracovník čárku za práci. Babiš nebyl ani nomenklaturní kádr. Byl jen řadovým členem KSČ.
K volbě za prezidenta:
Vládnoucí moc nejspíše sáhne právě ke gambitu: Obětuje jednu (či více) figur. Všichni ti Fišerové a další k nerozeznání stejné kopie bruselsko-washingtonských zájmů „odstoupí“ – ve prospěch „vyvoleného“. Nad tím se právě v těchto dnech, v kavárenských kuloárech v Řeporyjích intenzivně jedná. Pražská kavárenská stoka. Ti, kdo odstoupí, dostanou samozřejmě tučné odstupné v podobě „zlatých trafik“ (u nás či v Bruselu).
Bude tou vyvolenou zmíněná Danuše Nerudová, která by nejvíce odpovídala zájmům vládní „moravské mafie“ (byla rektorkou brněnské univerzity kde se titul doktor získával ještě snadněji než v Plzni) ? Nebo Petr Pavel, který by naopak reprezentoval zájmy „pražské mafie“ nejúžeji (prostřednictvím otevřených či utajených agentů CIA) napojené na tajné služby a NATO (typicky hlavní Pavlův loutkovodič Petr Kolář) ? Na Pavla nyní vylézají na veřejnost nepěkné věci, takže on zřejmě tím vyvoleným nebude. Také nemá politické zkušenosti.
Technicky k uvedenému gambitu: ti Fischerové těsně před volbou do druhého kola odstoupí s vyhlášením, aby jeho voliči volili - předpokládám Nerudovou. Babiš se pro některé stane mučedníkem. Bude zavedena korespondenční volba, takže volební podvody budou snadnější. Viz jak je volen dementní Biden.

Nahlásit

-
0
+

Babiš nebude prezident, ale bude to příští premiér. Tohle je jen kampaň pro příští parlamentní volby, které mohou být i velmi brzo.

Nahlásit

-
13
+