Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Cituji: "ryzí podvod namixovaný ze zbožného přání na straně jedné, a zeleného marketingu na straně druhé." : Ano, vytesat do kamene a pozlatit. Současná situace nás snad donutí sundat růžové (pardon, zelené) brýle. Nechápejte mě špatně, nemám nic proti snižování emisí, ale když někdo rozhodl, že změnu budeme dělat lámáním přes koleno, jsem proti, to je cesta do pekla, která je dlážděná dobrými (spíše naivními) úmysly.
Nahlásit
+89
+
-
Tomáš Marný | 16. 8. 2022 08:39
To má s Putinem málo společného... Nesmysl s elektromobily by nemohl fungovat, ani kdyby nám Putin stále cpal plyn pod tlakem. Nikdo z těch zelených kreténů ještě neřekl, jak si představuje např. nabíjení na sídlištích.
Nahlásit
+56
+
-
Vladimír Rýpar | 16. 8. 2022 07:58
Cituji: "ryzí podvod namixovaný ze zbožného přání na straně jedné, a zeleného marketingu na straně druhé." : Ano, vytesat do kamene a pozlatit. Současná situace nás snad donutí sundat růžové (pardon, zelené) brýle. Nechápejte mě špatně, nemám nic proti snižování emisí, ale když někdo rozhodl, že změnu budeme dělat lámáním přes koleno, jsem proti, to je cesta do pekla, která je dlážděná dobrými (spíše naivními) úmysly.
Diskuze: Když přijde Putin, zelená jde stranou. Vyspělý svět konečně přiznal barvu
16. 8. 2022 | 2 komentáře | 103 048
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Tomáš Marný | 16. 8. 2022 08:39
Nahlásit
Nahlásit