Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Radost z pádu Babiše střídá strach z ODS. Co čekat od Fialy?

14. 10. 2021
 240 688
10 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Včera jako dnes na ODS s**e pes!!

Nahlásit
-
235
+

Diskuze

Mám to podobné jako s Trumpem. Toho jsem nesnášel, ale z Bidena mám hrůzu. A tak Babišova vláda působila ke konci unaveným dojmem, tak ta Fialova nemá výraz vůbec žádný a řídí se mottem, nejlépe je neříkat nic, protože všechno co řekneme, může být použito proti nám. Zkusme si z toho vyvodit, jak se asi bude chovat.

Nahlásit

-
29
+

Fiala je tak natěšený na premierování, že vůbec netuší, co ho čeká.

Nahlásit

-
122
+

Od krále slepence lze očekávat jen politické /nebo politologické?/ lepivé fráze.

Tipuji, že největší úspěch p. Fialy bude snížení růstu státního dluhu z 2,5 bilionů na 5,2 bilionů. Po inflační korekci to bude snížení o 6 procent. Důchodci, budete mít teď větší výběr: jíst nebo topit.

Nahlásit

-
212
+

Miluji filosofické bláboly, že klasická ekonomie je v dnešním světě přežitek. Je přežitek možná tak v Eurozóně, která se dluhy jižního křídla zahnala do kouta a teď nemá jinou možnost, než se modlit za pokles inflace. Protože jiné EKONOMICKÉ nástroje jí už nezbyly. A ano, takové archaismy jako šetření, růst úrokových sazeb a ekonomický růst tam opravdu jsou mimo realitu.

Nahlásit

-
180
+

Fiala je klouzek.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
205
+

ODS je moc slabá Fiala je moc velký slušňák. Šéfovat tomuto slepenci může jen takové hovado jako byl Kalousek.

Nahlásit

-
72
+

Včera jako dnes na ODS s**e pes!!

Nahlásit

-
235
+

Komentář nereflektuje skutečnost, že ODS, i kdyby nakrásně chtěla prosazovat svou starou ekonomickou vizi, což zdaleka není jisté, ale i kdyby, tvoří i s TOP09 menší polovinu stávající vládní koalice. Přítomnost lidovců a pragmatických starostů patrně bude tyto tendence významně korigovat. A to nemluvě o populisitických tlacích stále silného ANO a obav z dalších senátních a prezidentských voleb. Myslím, že si to vedení ODS uvědomuje a p. Fiala má širší záběr než ztroskotat na bigotních ideálech.

Nahlásit

-
24
+

Takže ak ODS opustí všetky pravicové hodnoty ako nízke dane, deregulácia a nižšie sociálne transfery bude konečne svet v poriadku. Mám pocit že kmeňový volič ODS by mal iný názor. Nevadí mi keď má niekto iný pohľad na svet, ale vadí mi keď ho niekto považuje za jediný správny a všetko čo nezapadá treba zmeniť.

Nahlásit

-
205
+

Chybi me tam "Ne, jinak bych ji nevolil...". Zmanipulovana zelena anketa... ??

Nahlásit

-
160
+