Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
A "nechtěla bych dobrovolně vystavit mé děti tomu, že budou vyrůstat v systému, kde lidi mluví jinak doma a jinak venku" , tedy odchod do Čech, EU. No, to si tedy pomohla.
Nahlásit
+25
+
-
Jan Altman | 30. 12. 2019 13:06 | reakce na Ivo Schlägel - 30. 12. 2019 11:51
O 7.5% a na omezenou dobu tří let - dostal jsem na to výzkumný grant, tak to vím přesně :-)
Nikdo soudný si nemůže myslet, že Turecko patří do Evropy. Od pádu Konstantinopole tomu tak není.
Nahlásit
+6
+
-
Roman Zahler | 29. 12. 2019 22:21
Paní Lucie...pěkný den. Váš článek se mi docela "líbil", ale .... chybí mi v něm "pár" informací, které jsou velmi důležité. Asi to (špatně?)chápu jako úlitbu tomu, že jste učila na škole financované z prostředků nadace z Turecka "vyobcovaného" nebo vyštvaného pana Gülena, že ?! Například jste ani slovem nerozebrala pokus o převrat a svržení Erdogana, jistou roli Ruska v puči, průběh puče, vážná obvinění za strany Turecka vůči Gülenovi, vč. žádosti o vydání Gülena ze Spojených států, jako zjevně ideového vůdce turecké opozice ! Spousta jeho zastánců (prý) měla prsty v převratu-byli odsouzeni a zavřeni - někteří možná neprávem ... a tak se vlastně ani nedivím vašemu strachu a obavám, když jedete do Turecka - upřímně, já být Vámi, tak bych tam asi nejezdil. Navíc mám pocit, že jste svého strachu vlastně zneužila ke své argumentaci... Čekal jsem, že se v tomto článku něco dozvím, ale velmi jste mě zklamala. Váš článek je celkem obsáhlý, ale jinak neobjektívní, nevyvážený, neúplný a stranící všeobecně šířeným zájmům protierdoganovské rétoriky. Jistěže se z článku dají čerpat jisté nové informace, ale ty si mohu, v podstatě, zjistit i jinde. Jinak Vám děkuji za tento článek, ale nemohl jsem si odpustit Vás zkritizovat. Za což se (trochu) omlouvám... ,-)
Nahlásit
+2
+
-
Jan Capouch | 29. 12. 2019 00:44
Ten turecký manžel, to je Turek, nebo Kurd?
A "nechtěla bych dobrovolně vystavit mé děti tomu, že budou vyrůstat v systému, kde lidi mluví jinak doma a jinak venku" , tedy odchod do Čech, EU. No, to si tedy pomohla.
Diskuze: Díky Rusku může Turecko Západu říkat, že „jsou i jiné možnosti“
28. 12. 2019 | 6 komentářů | 16 274
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Jan Altman | 30. 12. 2019 13:06 | reakce na Ivo Schlägel - 30. 12. 2019 11:51
NahlásitZobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Ivo Schlägel | 30. 12. 2019 11:51 | reakce na Jan Capouch - 29. 12. 2019 00:44
NahlásitZobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Jaroslav B. Kořínek | 30. 12. 2019 11:20
Nahlásit
Roman Zahler | 29. 12. 2019 22:21
Nahlásit
Nahlásit