Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Zavřené obchody o svátcích: Zrušit? Rozšířit? Očima expertů

1. 11. 2019
 17 439
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Já bych rozšířil zavření parlamentu na 358 dní v roce. Poslanci by pracovali jen o těchto 7 svátcích a lidi by jim tam mohli chodit fandit, když jim zavírají obchody.

Nahlásit
-
21
+

Diskuze

Tak nevím, trochu mě vyděsilo, že jsem byl ochoten dát plusko dokonce i Prouzovi ... -:)

Nejsem si jistý, jestli paní prezidentka Buriánová má správné informace ohledně Maďarska - mám pocit, že tam takový zákon sice zavedli, ale s tím, že ho do roka a do dne bez náhrady zrušili. Jinak to vypovídá o míře dirigence, kterou jednotlivé státy hodlají nad obyvatelstvem držet. Žijeme prostě opět v socialismu, což, jako obvykle, správně popsal Kovanda.

Nahlásit

-
3
+

Jo to je fakt. Zrovna paní Maláčovou bych raději než jako expertku viděl jako exministryni.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
2
+

Dlouhodobě nechápu, proč se to jmenuje Očima EXPERTŮ. Může mně pan Tůmy vysvětlit, proč považuje soudružku Maláčovou, hochštaplera Prouzu nebo nějakou brigádnici za experty?

Nahlásit

-
6
+

Já bych rozšířil zavření parlamentu na 358 dní v roce. Poslanci by pracovali jen o těchto 7 svátcích a lidi by jim tam mohli chodit fandit, když jim zavírají obchody.

Nahlásit

-
21
+

Divide et impera. Poštvat zaměstnance proti zaměstnavateli a vytřískat z toho taky nějaký ten hlas, to nebyla špatná hlava, co tohle vymyslela. Škoda jen, že studovala jen marxák a neslyšela o volném trhu, no.

Burianová se může svou úchylnou vizí směle postavit vedle Středuly

Venezuelka nepřekvapí - co socan, to totalitářský dement.
>"Myslím, že většině Čechů už zavřené obchody několikrát do roka nedělají vrásky, zvykli jsme si a přizpůsobili se. Žádné další změny v tuto chvíli neplánujeme navrhnout."
"MYSLÍM". "ZVYKLI JSME SI". "V TUTO CHVÍLI". Red flags everywhere.

Slečna Hořínová coby nejmladší zástupkyně je smutnou ukázkou toho, jak agitka mrví lidi už na začátku pracovního života. Nechtěla by náhodou slečna brigádnice rovnou do vedení supermarketu? U ní mám však aspoň nějaké naděje, že z toho vyroste, ale nemám šajna, co studuje.

Nahlásit

-
6
+