Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Harrisová „sestřelila“ bývalého viceprezidenta. Půjde na Trumpa?

4. 7. 2019
 5 946
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Když už jsem u těch konspiračních teorií, zajímalo by mě, jak by Barackovo narození obstálo před podobnou vyšetřovací komisí, která řešila údajnou Trumpovu spolupráci s Rusy.

Nahlásit
-
10
+

Diskuze

Když už jsem u těch konspiračních teorií, zajímalo by mě, jak by Barackovo narození obstálo před podobnou vyšetřovací komisí, která řešila údajnou Trumpovu spolupráci s Rusy.

Nahlásit

-
10
+

on to má v kapse tak jak tak. To by se Demokrati museli skončit tu hru v hledání nejsocialističtějšího óbrexota/ky. K čemuž chybí politická vůle.
Ale zato má jejich kandidát/ka v kapse hlasy univerzit!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
2
+

Ta autobusová politika, to je taková integrace na steroidech. Představte si takovou "pohodovou" českou inkluzi, některé školy se zruší a žáci se rozpustí do běžných tříd. Někdo skřípe zubama, neb neví, že existuje alternativa: Původní škola se nezruší, prostě se v ní jen popadne pár žáků za pačesy, chceš nechceš, pojedeš se integrovat. No a v cílové destinaci se vyloží, popadnou tam jiné žáky - a odvezou zpátky do té první nezrušené školy. Chceš nechceš - jediný, kdo se o to zajímá jsou špicli jestli náhodou nejsi proti moc rasisticky.
Ba ještě někdo se zajímá: soukromé školy. Z celého toho autobusového programu se dá vykoupit. A stačí málo - jenom mít bohaté rodiče.
Jen by si někdo nepředstavoval nějaký pohodový Ottův autobus ze Simpsonů, že by třeba Biden odmítal dovolit vozit děcka do školy. Takový je zkrátka socialismus v US. Nikoli "někdo jiný to platí, tak kdybys chtél výhodu", nýbrž "tady máš výhodu, drž hubu a krok". Naštěstí docela prohrává, až na lokální fluktuace.

Nahlásit

-
4
+

Jestli bude nominovana tahle, ma to Donald v kapse.

Nahlásit

-
3
+

Klíčem k možnému úspěchu bude schopnost demokratického kandidáta postavit se efektivně Trumpovi. V této disciplíně nemá Harris asi konkurenci. Škoda, že si souboje hulváta s energickou státní zástupkyní můžeme užít jen na dálku, přestože figury stejných kvalit máme i u nás. Samozřejmě problémem je auditorium - kdo ovládá početnou lůzu, ovládá Řím.

Nahlásit

-
1
+