Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Jestli chcete vidět příklad vědeckého selhání, přečtěte si dnešní články po všech novinách, jak "jeden z velmi běžných virů snižuje inteligenci nakažených lidí". Pak si dohledejte zdroj na Scientific Reports (je i v Bioarxivu, nepotřebujete placený přístup) a čtěte a divte se, jak tohle mohlo projít přes editora.
Nahlásit
+6
+
-
vojtech pisl | 31. 5. 2018 19:14 | reakce na Michal Hatlapatka - 29. 4. 2018 07:54
Dobrý den,
díky za upozornění. Měl jsem v plánu se na článek podívat, ale chvíli mi to trvalo. Také mě po podrobnějším přečtení zaráží - a o některých bodech si rád popovídám. Klidně pod článkem, který jsem o výzkumu teď napsal, jen zatím nevím, jestli vyjde na Finmágu, nebo jinde...
Jestli chcete vidět příklad vědeckého selhání, přečtěte si dnešní články po všech novinách, jak "jeden z velmi běžných virů snižuje inteligenci nakažených lidí". Pak si dohledejte zdroj na Scientific Reports (je i v Bioarxivu, nepotřebujete placený přístup) a čtěte a divte se, jak tohle mohlo projít přes editora.
Diskuze: Vědci prokázali, že… Opravdu soudce s cukrem v krvi nerad sahá po biči?
26. 4. 2018 | 2 komentáře | 5 425
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Michal Hatlapatka | 29. 4. 2018 07:54
vojtech pisl | 31. 5. 2018 19:14 | reakce na Michal Hatlapatka - 29. 4. 2018 07:54
NahlásitZobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Michal Hatlapatka | 29. 4. 2018 07:54
Nahlásit