Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Afrika: Má být kontrolování růstu obyvatelstva dál tabu?

10. 8. 2017
 6 053
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Bílí muži vskutku nemají co vykládat černým ženám, aby neměly děti. Ale černí muži nemají žádné právo stěhovat se do bělošských zemí.

Nahlásit
-
34
+

Diskuze

http://ceskapozice.lidovky.cz/motivaci-migrantu-neni-zivot-ve-svobode-ale-socialni-system-prc-/recenze.aspx?c=A170806_223639_pozice-recenze_lube

Takovou recenzi by asi Kašpárek nenapsal...
Ale zase výhoda imigrace z Afriky je v tom, že s konečnou platností zničí perverzní sociální stát.
Jen chudák ten, kdo to nevidí dopředu a ochotně do systému sype s vidinou, že později něco dostane.

Každý, kdo sype do sociálního státu, nejenže páchá finanční sebevraždu (to je jen jeho věcí), ale zároveň se spolupodílí na lákání imigrantů na sociální benefity (financuje ho) a je tak spolupachatelem politických elit v této kauze.

Nahlásit

-
5
+

Nemáme právo určovat Afričanům, kolik mají mít dětí!
Stejně jako nemáme právo to určovat Romům, Bruntálcům, atd...

Na druhou stranu máme právo odmítnout je v té porodnosti podporovat. Posílat jim potravinovou a lékovou pomoc. Dávat jim peníze, dávky, podpory. Ať mají dětí, kolik chtějí, je to jejich svoboda volby. Ale ať si je sami a za své léčí, živí, šatí, vychovávají (to je zase jejich odpovědnost - druhá strana mince té svobody). Ať jejich dětí nechodí k nám domů, pokud nejsou zvány. Ať nemají ambici spolurozhodovat o našich životech a majetku.

Nahlásit

-
21
+

Bílí muži vskutku nemají co vykládat černým ženám, aby neměly děti. Ale černí muži nemají žádné právo stěhovat se do bělošských zemí.

Nahlásit

-
34
+