Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
No, hlavně doufám, že si nešlehne řidič autobusu, který mne ráno vozí do práce a pilot, který mne jednou za rok veze někam na dovolenou. A taky řidiči co jedou proti mne v protisměru i ti co jedou za mnou, na drsné pražské jižní spojce.
Nahlásit
+7
+
-
Aleš Müller | 1. 6. 2017 11:11
No, hlavně doufám, že si nešlehne řidič autobusu, který mne ráno vozí do práce a pilot, který mne jednou za rok veze někam na dovolenou. A taky řidiči co jedou proti mne v protisměru i ti co jedou za mnou, na drsné pražské jižní spojce.
Nahlásit
+7
+
-
Karel Mašek | 1. 6. 2017 08:42
Tak jsem si myslel, že se autor s námi podělí o tom, co šňupe při psaní recenzí a nic jsem se nedozvěděl.
Nahlásit
+1
+
-
foxy | 1. 6. 2017 07:47
Ve své firmě bych feťáka nesnesl. Ale je možné, že při dnešním stavu pracovní legislativy bych ho vyhodit nemohl.
Nahlásit
+0
+
-
Jaroslav B. Kořínek | 1. 6. 2017 07:32
Rád si knihu přečtu, díky za recenzi. Mimochodem považuji za neuvěřitelné, že Shulginova kniha (dosti poučná, doporučuju) vydaná v roce 91 nemá český překlad, v našem perníkovém království by se měla o tohle tahat aspoň tři nakladatelství.
Diskuze: Extáze svatého Jobse
1. 6. 2017 | 4 komentáře | 10 337
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Nahlásit
Karel Mašek | 1. 6. 2017 08:42
Nahlásit
foxy | 1. 6. 2017 07:47
Nahlásit
Jaroslav B. Kořínek | 1. 6. 2017 07:32
Nahlásit