Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Tohle je zase holý populistický nesmysl. Podpora lidem, kteří to v ppdstatě nepotřebují a která ve finále zvedne náklady na bydlení těm potřebným, kteří o vlastním bydlení mohou leda tak snít.
Nahlásit
+13
+
-
Příspěvek, který se vám nejvíc nelíbí
Tomas Hruby | 1. 4. 2016 18:42
Docela mi vadí ta argumentace "levnými hypotékami"... Nějak se zapomíná, že právě takto vznikla hypotéční krize - hypotéky levné a dostupné, ale nebylo to navždy a po konci fixace se začaly dít věci :-( Dané opatření se mi sice z více důvodů také moc nezdá, počínaje problematickou efektivitou a zacílením atd. Zrovna s nízkými sazbami jako důvodem proti bych ale byl dost opatrný...
Nahlásit
-2
+
-
Docela mi vadí ta argumentace "levnými hypotékami"... Nějak se zapomíná, že právě takto vznikla hypotéční krize - hypotéky levné a dostupné, ale nebylo to navždy a po konci fixace se začaly dít věci :-( Dané opatření se mi sice z více důvodů také moc nezdá, počínaje problematickou efektivitou a zacílením atd. Zrovna s nízkými sazbami jako důvodem proti bych ale byl dost opatrný...
Nahlásit
-2
+
-
Vladislav Kruták | 1. 4. 2016 15:10
Že přifukují realitní bublinu prodejci nemovitostí a developeři je logické. Že tak činí ruku v ruce i komerční banky spolu s ČNB je sice méně logické, leč ještě alespoň vysvětlitelné. Proč se k nim přidává ještě stát, je mi ovšem naprostou záhadou...
Nahlásit
+3
+
-
Tomáš Macháček | 1. 4. 2016 13:17 | reakce na Richard Fuld - 1. 4. 2016 08:44
Tohle je zase holý populistický nesmysl. Podpora lidem, kteří to v ppdstatě nepotřebují a která ve finále zvedne náklady na bydlení těm potřebným, kteří o vlastním bydlení mohou leda tak snít.
Diskuze: Očima expertů: Státní půjčky mladým na bydlení. Mají smysl?
1. 4. 2016 | 4 komentáře | 14 140
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Richard Fuld | 1. 4. 2016 08:44
Příspěvek, který se vám nejvíc nelíbí
Nahlásit
Vladislav Kruták | 1. 4. 2016 15:10
Nahlásit
Tomáš Macháček | 1. 4. 2016 13:17 | reakce na Richard Fuld - 1. 4. 2016 08:44
NahlásitZobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Richard Fuld | 1. 4. 2016 08:44
Nahlásit