Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Vězení? Jako lehnout pod lis. Prošel šesti kriminály. Pak se znovu narodil

4. 6. 2015
 26 141
10 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

obrovsky držím palce. Fakt obrovsky. Nedávno jsem se seznámila s diagnózou ADHD a tudíž až moc dobře vím, o čem to je. Neznám jeho problém od malinka, ale mé dceři už prošlo 40 let a nikdy nebyla léčena. Až teprve teď, kdy je to s ní už hodně špatné.
Když se jevila divně od malinka, a bylo to docela peklo a já chodila k lékařům se svými stesky, odcházela jsem ještě víc zničená, protože mi dávali najevo, že ona je v pohodě, zdravá, že to jen já jsem špatná matka. Co jsem si s ní užila, to se nedá vypsat, ale byla to zvláštní škola, atd. atd. Dnes je zralá na ústav. A i když nemám jistotu, přesto si myslím, že kdyby tato diagnóza byla známa už tehdy, a dcera byla patřičně léčena, nemuselo to nejspíš dojít do takových konců. Nežíla jserm vlastní život, musela jsem žít ten její, všechno přizpůsobit jejím potřebám. Možná proto ona nedopadla jako David - myslím tím drogy a jiné úlety, ale zato nemá normální život. Takže mám pocit, že David taky nebyl na tuto nemoc léčený od mala, jen měl jiné okolí a asi jiný průběh. Moc, moc, moc mu držím palce..

Nahlásit

-
0
+

Obdivuhodný příběh katarze a odpuštění a vcelku hnusná diskuse, Vy , kteří soudíte, jste nikdy nechodili v jeho botách, přejte a bude vám přáno. Já mu fandím a přeji jen dobré. Stejně jako všem, kteří ač zatracování, nakonec nahlédli zhoubnost svého jednání a rozhodli se se sebou něco dělat. Takový čin vyžaduje obrovskou odvahu a kdo ví, co by bylo s kritiky, kdyby začínali na stejné startovní čáře jako tento člověk.

Nahlásit

-
0
+

Milý Příteli hleď dosáhnout Božího zaslíbení : Buď věrný až do smrti , a dám Ti korunu života . K tomu pomáhá Pán Ježíš Kristus Spasitel

Nahlásit

-
0
+

Mhouřit oči proti sluníčku dělá z každého trochu neandrtálce. Buďte veselejší.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Sedm let je už velmi slušné skóre, pane. Kdybyste mu radši přál, bylo by vám líp na duši.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Chtěl bych vidět vás:)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Za 5 let udělejte pokračování článku. Má to v sobě, brzo tam bude zas.

Nahlásit

-
0
+

Vzpomněl jsem si na české přísloví: "Mladý viselec k stáru nepokrade."

Nahlásit

-
0
+

Hádejte, kolik má plat český exekutor?
2.000.000.,- Kč čistého měsíčně! Kdyby se prý snížili odměny exekutorům třeba na polovinu, tak by to prý za 1 milion čistého nikdo nedělal!!

Nahlásit

-
0
+

Od pohledu inteligentní? Vážně od pohledu?

Nahlásit

-
0
+