Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Rand Paul: Kam republikánova noha ještě nevkročila

16. 4. 2015
 5 845
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Jediním z mála rozumných kroků Obamy je zrušení sankcí proti Íránu. Rand Paul to dobře ví. Írán by pro Ameriku byl daleko lepším spojencem na Blízkém východě než wahhabističtí a zkorumpovaní Saudové rozšiřující do světa terorismus. Saudská Arábie, nikoliv Írán jsou skutečným nebezpečím pro Západ.

Nahlásit

-
0
+

Je lepší se pokusit vyhrát i za cenu trochy prostituování, než nechat jiný aby s jeho spoluobčany jeho oponenti pak zacházeli jako s děvkama.

Jeden Rand Paul je nahraditelnej mnohem snáz než zmařených dalších 5 let celého národa. Asi ví proč co dělá a asi se už i rozhodl bez ohledu na to co tu napíšem.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Na začátek chci říct, že žiji v USA.
Rand Paul je zatím jediným kandidátem který v klíčových(nerozhodnutých, díky marihuaně dokonce i v Coloradu) státech má pozitivní head to head bilanci s Hillary Clinton. Všichni ostatní zaostávají na plné čáře. A bavíme se pouze o rozhodnutých voličích. Po dvou volebních období Demokrata se valná většina nerozhodnutých rozhodne pro Republikána, ať tam bude Paul nebo Bush. takže Republikán co půjde do posledního měsíce 50 na 50 nebo v lehké ztrátě stejně s velkou pravděpodobností vyhraje. Kdyby opravdu byl Rand Paul kandidátem proti Hillary, tak má asi největší naději na výhru. Hlavně proto, že v této situaci bude mít na své straně Republikánské státy, nerozhodnuté voliče a dle průzkumů i většinu států, kde se výsledky střídají.

Problém je tedy v primárkách: Republikání jsou totálně roztříštěná strana jejichž jedna třetina uvízla někde ve středověku, další by vybombardovala půlku světa a třetí naopak izolacionismus.
Mladé voliče tak Republikáni prostě ztratili, protože působí jak banda rozhádaných fanatických šílenců a zde narážíme na problém s Randem a který měl třeba i Romney, jestli chceš být zvolen v primárkách, musíš se zavděčit všem skupinám aspoň z části, i když to je proti srsti kandidáta.
Jak řekl Ron Paul "Můj syn dělá vše mnohem lépe než za celý život pro má šanci". Jednoduše Rand má své spíše libertariánké názory, ale některými výroky brouzdá na rozdíl od otce do vod i dalších skupin. (Jinak je totiž bez šance). Šance na projítí primárkami je i tak maximálně 25%, Asi to zase dostane umírněný a pro všechny přijatelný Jeb Bush, který je přijatelný pro Republikány, ale pro běžné Američany ani z poloviny jako třeba Paul,Cruz nebo Walker.
Pokud to tak dopadne, tak ať se Republikáni nezlobí, ale vytvoří si stroj času a táhnou do 18. století kam patří.

Nahlásit

-
0
+

Je lepší být nezvolen a zachovat si morální integritu, než být nezvolen a prostituovat se se zlem.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ja zijem v Amerike a sledujem politiku. Vyzera to na velmi bohaty vyber v tychto primarkach.
Ted Cruz, Rand Paul, Marco Rubio, Scott Walker. Za vsetkych by som volil hned, ale ak primarky vyhra Jeb Bush, tak zostavam doma.

Nahlásit

-
0
+

Přiblížení ho zničí a nepřiblížením jej nezvolí. Ať tak či onak, nevidím pro něj moc šancí na úspěch.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Skutečnost, že potrhlá telata typu Lindsayho Grahama si ještě zvou do televizí mimo komediální pořady, je důkazem, že svět se posral i v Americe.
Rand Paul - pokus o přiblížení se neocons ho může politicky leda zničit.

Nahlásit

-
0
+