Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Binární ovce: nenechte se oholit

22. 1. 2015
 26 701
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Také se vším nesouhlasím, mám kamaráda, co pomocí binárních opcí vydělává kolem 50 000 Kč, takže to jde. Jde jen o to, jak k tomu přistoupíte. Peníze se nebudou vydělávat sami, nikdo za vás obchodovat nebude, vy se musíte snažit a je jen na vás, kolik peněz budete vydělávat. Pokud si neprostudujete dostatek materiálů a začnete obchodovat, všechny peníze ztratíte. Je potřeba si o binárních opcích co nejvíce přečíst, vyzkoušet to na demo účtu a až potom začít obchodovat. Binární opce jsou skvělým finančním nástrojem, sám se jim věnuji, tak se toho nebojte a zkuste to!!

Nahlásit

-
0
+

S článkem ne tak ve všem souhlasím.
Ano, pravděpodobnost je 50/50. Ale není pravda, že je tedy očekávaný zisk na jeden obchod mínus jeden dolar. S tou úspěšností (min. 56%) je to taky jinak. Musí být vyšší. Zjednodušeně počítejte s úspěšností 67%, tj. 2:1 (ve skutečnosti je to i o něco méně, ale to je od pravidel brokera různé).
"Hrát" binární opce "na krátko" je skutečně riskantní, lepší je "hrát" je "na dlouho", tj. aspoň do denní uzávěrky. Tam už se dá lépe odhadnout vývoj na základě "průběhu dne" a ovlivňujících zpráv z trhu.
Další podstatnou záležitostí je, že (ze začátku) můžete "hrát" podle "not" zkušených "hráčů" (nabídka některých brokerů či zprostředkovatelů). Takže tak úplně ruleta to být NEMUSÍ!

Nahlásit

-
0
+

"...co mě skutečně baví – cestování, nové Maserati, dům v USA..." :D :D

Nahlásit

-
0
+