Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Aleš Michl: Každého ministra pozvat na kobereček obhajovat výdaje

11. 1. 2014
 37 778
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

nezmizelo by nic. Ti skuteční paraziti, kteří se tím živí, tedy ti odborářští bosové a úředníci by si obživu nenechali vzít. Je jich hodně a mají vliv.

Nezapomínejte, že jde o podíl blbců a jejich volební právo. Blbec se nechá snadno zmanipulovat a má hlas stejně silný jako kdokoli jiný.

Jenomže přebít manipulaci těchto skupin je velmi náročný a drahý úkol. Zejména když druhá strana neustále působí opačně a věnuje na to značné finance.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

S názory pana Michla bych vcelku souhlasil. Jen bych opravil tvrzení, že "jen" hromadné nabírání zaměstnanců, jsou znakem, že ekonomika startuje. Může tomu být i tak, že roste počet registrací živnostníků. Dokonce to může tomu prvnímu (hromadný nábor zaměstnanců) předcházet.

Když Andrej Babiš slyší na rady pana Michla, tak bych mu poradil, aby zlegalizoval švarcsystém tak, aby se stal, jako jediným smluvním stahem, mezi tím, kdo práci poptává a tím, kdo ji nabízí. Zmizel by pojem zaměstnanec a s ním i zákoník práce, ministerstvo PSV, úřady práce a další tisíce úředníky s tím spojených. Pak by zmizel i pojem parazit a hlavní část programu levicových stran - vytváření třídní nenávisti mezi lidmi......

Nahlásit

-
0
+