Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Volební speciál: Vaše peníze. Jak s nimi chtějí hospodařit Ivan Bartoš a Česká pirátská strana

11. 10. 2013
 5 600
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Velice dobrý postřeh. Já bych se nedivil. Vždyť státní propaganda se šíří jako mor a je dost těžké se nenakazit. Ve srovnání s ním, by se za ne-konzistenci jednotlivých odpovědí nemuseli stydět ani někteří zdejší diskutující (přeci jen nebudu jmenovat, abych náhodu na někoho nezapomněl :-)). Např. odpovědi na otázky 1, 2, 11 a 6. K 6-té otázce: Prosazovat vyšší zdanění obřích korporací je zajímavá myšlenka. To vždycky musí jedna skupina (malí, velcí, tlustí, tencí) mít proti té druhé nějaké garantované výhody? Jak dlouho ještě lidi bude bavit hrát černého Petra? Navíc i malé dítě ví, že trestat úspěch se nevyplácí. Odstraňte překážky na trhu nastavte stejná pravidla platná pro všechny a o zbytek se postará konkurence.

Abych ukončil diskuzi trochu pozitivně. Co se týká stálosti názorů tak nejlépe odpovídal v dnešní anketě o minimální mzdě pan Petr Hampl, jeho postoje jsou ale už delší dobu ustálené a ničím nepřekvapí. Evidentně ví o čem mluví a dokáže si svůj názor obhájit.

K odpovědím pana Bartoše, je vidět, že se snažil a ač rozpolceně je prostě poplatný době a odpovídal vesměs to co chtějí lidé slyšet, odtud ta inspirace ČSSD. Naštěstí až opět vyhraje ČSSD volby, zůstane jako tradičně u některých témat pouze u předvolebních slibů a to je nakonec moc dobře pro všechny.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jak tak čtu ty odpovědi, Piráti se můžou rovnou přejmenovat na ČSSD-B, anóbrž free-cool-in pan předseda "Franz junior" je socialista jak poleno.

Nahlásit

-
0
+