Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Petr Robejšek: Svoboda a rovnost už jsou passé

13. 8. 2013
 10 736
265 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejoblíbenější příspěvek

Finanční policie

Po celou dobu působení měli policisté tohoto útvaru ve společnosti vysoké renomé. Finanční policie se zaměřovala na potírání daňové kriminality,odhalování a zajišťování nelegálních výnosů. Na bývalého ministra vnitra,Ivana Langera musely být vyvinuty obrovské politické tlaky,když nechal tento útvar,založený v roce 2004 ke 31.12 2006 zrušit. Internetově odkazy: *Úvahy o zrušení finanční policie vyvolávají diskusi* /Google/.

Nahlásit
-
1
+

Nejméně oblíbený příspěvek

Vladimír Dlouhý se podílel na zničení českého průmyslu

Cenné,byť v daném okamžiku,ale nikoli dlouhodobě labilní a dezorganisované trhy východního bloku pak přezíravě a s velkolepými gesty a ideologickou nadřazeností *odstřelil* tehdejší místopředseda federální vlády,Vladimír Dlouhý na zasedání *Rady vzájemné hospodářské pomoci* /RVHP/ v lednu 1990 v Sofii. Zahraniční konkurenci se tím značně ulevilo a okamžitě tyto trhy zahrnula zájmem a nabídkami. tam,kde jsme byli nebo chtěli být jsou například Francouzi,Američané a Belgičané. Rána,jež tím dostalo financování českého průmyslu byla poslední před jeho definitivní likvidací. Napsal o tom ve svém komentáři pan Bohumil Studýnka. Více odkazy: *Proč jsme se nestali druhým Švýcarskem* /Google/. K definitivnímu zrušení RVHP došlo 28.června 1991 v Budapešti. Další odkazy: *Petr Chvojka - RVHP* /Google/. Vy starší si vzpomenete,že pan Vladimír Dlouhý v letech 1992 - 1997 zastával post ministra průmyslu a obchoduza předsedy vlády,pana Václava Klause a v roce 2012 podal kandidaturu na presidenta.

Nahlásit
-
-17
+

Diskuze

Paměť národa

Více odkazy: *Statistiky druhé světové války* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Ztratil jsem všechny iluze!

Více odkazy *Miloslav Lelek - diskuse* Slávek Lelek - diskuse* / Bing a Google/.

Nahlásit

-
0
+

Presidenti,orgány justice a politici

Tato složka vládní moci,která je nevýrobní sférou,má za posledních více než třicet let, svou presentací,největší odpovědnost za kvalitu života většiny obyvatel,oslabený stát

Nahlásit

-
-2
+

Pravda je pouze jedna!

Musí být ale zájem ji najít. Více už na webu: *Partie 21.8.2022* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-1
+

Oprava chyby

Jan Skalický je bývalý vedoucí *Ředitelství vodních cest a nikoli silnic a dálnic,jak jsem nesprávně uvedl.

Nahlásit

-
0
+

Výkupní ceny zemního plynu a elektřiny pro Německo

Jan Skalický,poskytl rozhovor jako bývalý vedoucí Ředitelství silnic a dálnic poskytl rozhovor pro Parlamentní listy. Podmínky nejsou nastaveny spravedlivě.. Více odkazy: *Jak živíme Německo* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-1
+

Vladimír Štěpán energetický expert

Vyjádřil se k příčinám,kdo stojí v pozadí neúměrně vysoké ceny zemního plynu,elektrické energie. Více odkazy: *Vladimír Štěpán k věci 25.7. 2022* /Vyhledávač Google/, *Vladimír Štěpán - energetika* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-1
+

Doplnění

*Těžba plynu v Evropě,kdo jsou největší hráči* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Největší zásoby zemního plynu na světě má Rusko!

Není tajemstvím,že by bez levných ruských dodávek zemního plynu do Německa byla německá ekonomika a tím i naše naprosto vyřízená! Proto jsem nikdy nesouhlasil s dodávkou zbraní na Ukrajinu a přitom chtít,aby nebyly omezeny dodávky této strategicky důležité suroviny. Tím,že jsme jako stát rozděleni od roku 1992,tím totálně oslabeni,tak velmi silně na německou ekonomiku,která využívá našeho oslabení,doplácíme!

Nahlásit

-
-2
+

Hořká všehochuť
*Reportéři ČT pořad* /Google/.

Nahlásit

-
0
+

Vlastimil Tlustý pro CNN Prima news

Více Vám to tomto bývalém politikovi prozradí Wikipedie. Dnes je v důchodu a nepůsobí na mě jako prospěchář. Další odkazy na webu: *Sledujte živě co Čech to politik s Vlastimilem Tlustým* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Největší hrozba pro zánik lidské civilizace!!

Je to použití atomových a chemických zbraní! Internetové odkazy: Nagasaki ,Hirošima - následky* /Vyhledávač Google/, *Chemické zbraně ve Vietnamu - následky* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-2
+

Jaký byl Karel Kryl

Sám jsem ho znal pouze prostřednictvím sdělovacích prostředků. Pochopil ho jako člověka,který žil velmi dlouho v emigraci. Základní prioritou pro něho byla osobní svoboda. Když se po převratu vrátil domů,nemohl se vyrovnat se skutečností,kam směřuje naše země. Protestoval proti rozdělení společného státu a skutečnosti,,že mladí ztratili životní perspektivu. Měl nesmírně rád studenty,pro které dělal vystoupení.Více odkazy: *Youtube vzpomínka na Karla Kryla* /Vyhledávač Google/, *Barrandov Tajemství Karel Kryl* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Znovu je tu Aréna!

K zamyšlení pro politiky. Více už na webu: *Aréna Jaromíra Soukupa 30.5. 22 /Google/.

Nahlásit

-
-3
+

Jak to vidí odbory

Vícepresident Evropské federace odborových svazů,Bohumír Dufek byl hostem Interview ČT24. Nemluvil populisticky. Více odkazy: *Bohumír Dufek byl hostem Interview ČT24* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Prima news k současnosti

Více odkazy: *Youtube Okamura - zdražování /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Světová vojenská rovnováha

Je zárukou,že žádná ze světových velmocí si nedovolí použít jaderné zbraně ve válce,která by zničila celý svět a kterou nelze vyhrát!! Když jsem se podíval na internet,jestli je světová vojenská rovnováha skutečně zajištěna,zamrazilo mě! Více odkazy: *Počet základen světových velmocí* /Vyhledávač Google/, *Nejnovější průzkum ukázal* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-1
+

Co dnes zajímá občany

Více odkazy: *Prima partie 8.5. 2022* /Google/, *Barrandov aréna 9.5. 2022* /Google/.

Nahlásit

-
0
+

Co dnes zajímá občany

Více odkazy: *Prima partie 8.5. 2022* / Google/, *Barrandov duel 9.5. 2022 /Google/.

Nahlásit

-
0
+

Snaha o spravedlivé informování veřejnosti v televizi
Měla by být tím základním při formování skutečné demokracie ve společnosti!
Jedině tak můžeme čelit různým desinformacím. Více odkazy: *Kdo vlastní české televize* /Vyhledávač Google/. Máme od toho takzvaného *Hlídacího psa*. Zaměřil svoji pozornost na *Tv Prima*,kde zjistil veliký vliv bývalého premiéra Andreje Babiše a současného presidenta Miloše Zemana. Nepovažuji to za správné. Připomíná mi to bývalého majitele fotbalového gigantu. Juventus Turín a médií,kdy se nechal slyšet: *Berlusconi Media patří mně* /Vyhledávač Google/. *Tv Prima je vstřícná k Babišovi a Zemanovi* /Vyhledávač Google/. Je narušena záruka objektivity v televizním zpravodajství. Rozdělení společného státu bez referenda nás definitivně *položilo na lopatky*!

Nahlásit

-
-3
+

Neutralita,cesta k míru na Ukrajině?

Neutrálních státu je celkem pět: Irsko,Rakousko,Finsko,Švédsko a Švýcarsko. Možná.že se Vám zdám naivní ve svých názorech. Pevně věřím tomu,že kdyby Severoatlantická aliance nerozšiřovala svoje pozice v Evropě,nedala by tím podnět Rusku k invazi na Ukrajině. Světové velmoci mají zájem na tom,aby měly co největší vliv! Více odkazy: *Neutrální státy v Evropě* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Upřesnění

Největší ruská spořitelna s jmenuje Sberbank

Nahlásit

-
0
+

Jak zachránit největší ruskou spořitelnu /Sparbank/

Více odkazy: *Platba za plyn jedině v rublech* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Rozumný krok

Jsme obranné společenství a nesouhlasíme s vytvořením bezletové zóny nad Ukrajinou,jak si přeje ukrajinský president. Eskalovalo by to válečný konflikt a vedlo k nebezpečí vzniku 3.světové války! To říkají hlavní představitelé Severoatlantické aliance a mají pravdu. Více odkazy: *Bezletová zóna nad Ukrajinou* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-1
+

Co se nemělo stát

Více odkazy: *Lidovky na Rusko mám dva různé pohledy* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
0
+

Rozdílný pohled na příčinu válečného konfliktu

Více: Josef Skála a Marek Hilšer se pohádali kvůli názorům na Putina* /Vyhledávač Google/. Přál bych si aby Ukrajina byla neutrální jako Švédsko,Finsko a nevstupovala do Severoatlantické aliance. Snad by to pomohlo k definitivnímu ukončení válečného konfliktu.

Nahlásit

-
-1
+

Jaký je zbrojní arsenál Ukrajiny?

Jak Vám prozradí internet,jsou to například balistické rakety Hrom 2 s doletem 3.000 až 5.5000 kilometrů,které financuje Saudská Arábie,která s Ruskem nevychází dobře. Více odkazy: *Balistické rakety Hrom 2* /Vyhledávač Google/, *Saudská Arábie a Rusko* /Vyhledávač Google/. I tohle mohlo být příčinou nesmírně nebezpečného válečného konfliktu na Ukrajině,ze kterého má každý soudný člověk obavu!

Nahlásit

-
0
+

Ukrajina je na tom ekonomicky hůře,než my

Více srovnání naší a ukrajinské měny: *UAH versus CZK* /Vyhledávač Google/.To bylo známo ještě před invazí Ruska. Je to o to horší,že jako Československo od roku 1992 neexistujeme. Vždycky mají na tom velký podíl viny ti,kteří jsou u moci. Předseda Českomoravské komory odborových svazů,Josef Středula měl navíc pravdu v tom,že lidé v Německu pobírají za stejnou práci 3x vyšší plat než naši. Podle zpravodajství z Českého rozhlasu 1 je současná minimální hodinová mzda u nás 96 korun a v samotném Německu 300 korun. Nesmírně moc mě trápí válečný konflikt na Ukrajině! To nejdůležitější je ale vždycky znát příčinu,proč vznikly mezi lidmi všechny ty zločiny.. Řeší se pouze důsledky.

Nahlásit

-
0
+

Kdo rozhoduje o volbě ukrajinského presidenta?

Bude to pravděpodobně ta nejbohatší skupina obyvatel. Více: *Zelenskyj zůstane v Kijevě,oligarchy vyzval k návratu* /Vyhledávač Google/.

Nahlásit

-
-1
+

Proč nás zařadilo Rusko na seznam svých nepřátel

Bez ohledu na to,kdo je v současné době v Rusku u moci,jsme znevážili počet sovětských obětí za druhé světové války. To,že milióny matek přežily svoje děti,padlé ve druhé světové válce,není desinformace,ale skutečnost. Rychle jsme to zapomněli.

Nahlásit

-
1
+
1/9