Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Zhoubná krize důvěry

23. 7. 2013
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Nu, moc bych "to naše" "..si vždycky nějak poradit" neoslavoval. Bohužel mám spíše tu zkušenost, že z nás tato výše hýčkaná vlastnost spíše v očích vyspělejších států činí exoty. Lépe zaměření na to dělat věci dobře a standardně by nám prospělo, myslím. Jinak politický článek, rozdělující na "my dobří" a "oni špatní" a burcující proti těm "oněm špatným", to už tady bylo tisíckrát a tisíckrát to nezafungovalo. Proč asi? Asi proto že ti špatní nejsou oni. Jsme to my všichni.

Nahlásit

-
0
+

Pokud by to bylo tak, jak říká autor, jsme na dobré cestě. Nedůvěra vůči vládě a politické třídě je základem zdravé svobodné společnosti. Otcové zakladatelé USA psali Ústavu jako zbraň občana PROTI vládě. Čím dříve to lidé pochopí, přestanou se nechávat oblbovat propagandou státomilců a vrátí se ke kořenům, tím lépe pro ně.I kdyby to bylo za cenu úplného rozkradení peněz, které občané politické třídě tak naivně a ochotně svěřují.
Mimochodem, ať se na mě nikdo nezlobí, ale politická agitace pana Prouzy je ještě slabší, než jeho prapagace ekonomické doktríny "propijem se do střízliva". Ištván a jeho parta teď v PR potřebují spíše kvalitu, kvantitou je prostý lid zahlcen z mainstreamu.

Nahlásit

-
0
+

Nevím jestlipane Alesi Nemce, žijete v ČR a nebo alespoň malinko sledujete to co se tu v nejvyšších patrech na "autoritativníchquot;úrovních děje, se zásadními negativními dopady na většinové neprivilegované obyvatelstvo. Jinak by jste nenapsal takový nebetyčný blábol. To co tady za poslední léta vlády provedly, nemá v novodobých dějinách obdoby. Když se řekne "Totální úpadek morálky do hnoje", tak to ani v nejmenším nevystihuje to, co u nás pravicoví protikorupční soudruzi rozpočtové odpovědnosti, spravedlnosti a práva napáchali. A na dokonání největší devastace stačily 3 roky. Po Topolánkově vládě jsem si myslel, že nic horšího už nemůže přijít a teď po tom, co předvedli "Nečasovci" ;,pevně věřím, že po případné pravicové vládě paní Němcové to může za těch několik měsíců být ještě horší. Normalizátoři proti tomuto pravicovému (?) vládnutí byli totální břídilové. Jestli těch zejména posledních 7 let bylo označováno za pravicovou politiku, tak to chci vyzkoušet raději politiku KSČM.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Takže podle Vás je vyvádění státních peněz do rodinného rozpočtu tím, že milence se kterou žiji ve společné domácnosti přiznávám extrémní prémie znakem dobré pravicové politiky. No nevím, já zlodějinu na pravicovou a levicovou nějak nerozlišuji, u mě je to prostě rozkrádačka veřejných peněz.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nemuzu si pomoct ale vase clanky jsou jako pres kopirak. Uplakane reci socialisty nad dnes jiz byvalou pravicovou vladou, ktera mimochodem jako jedina aspon trosku zatnula tipec statni pakazi vsechno druhu.

Mimochodem jak muzete jako byvaly politik, ktery se aktivne podilel na rozhazovani penez na statu zavislich lidech vseho druhu, ktere ted chybi kritizovat vladnu ktera se snazi aspon trochu kdyz ne setrit tak priprzdit apetit statni masinerie ?

Jak muzete hodnotit naladu ve spolecnosti z trafiky ve svetove bance ?

Nahlásit

-
0
+