Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na knize oceňuji, že je od českého autora a že uvádí zdroje pro citovaná tvrzení (výzkumy, psychologie atd.). Jako dlouholetý hříšník jsem však měl problém knihu dočíst do konce. Hryzalo mne totiž poznání, že od Tomana,Grubera a Pacovského se pro mne nic nezměnilo. Lidé, kteří s prokrastinací a "time managementem" nikdy problém neměli, budou psát knihy, kde představí novou verzi buzeračního systému "pomáhajícího&q uot;k přijetí do sekty vysoce efektivních. Prohlížím si ilustrace v knize, které převypravují pro vizuálně orientované myšlenky popsané v textu. Deptají mne stejně jako Eisenhowerovy kvadranty, seznamy úkolů, pravidelné plánování. Otřásl jsem se odporem, když jsem si představil, že se budu učit pracovat v novém a papírovém systému. Své první dvě denní myšlenkové mapy s úkoly jsem po měsíci vytáhl z tašky, kde mi je pomuchlal notebook. Zbytek komentáře sem dám, jen co si vypiju kafe a trochu počtu nějaké recenze na knihy o produktivitě na Finmagu ;-)
Nahlásit
+5
+
-
Petr Pravda | 7. 8. 2013 11:52
Na knize oceňuji, že je od českého autora a že uvádí zdroje pro citovaná tvrzení (výzkumy, psychologie atd.). Jako dlouholetý hříšník jsem však měl problém knihu dočíst do konce. Hryzalo mne totiž poznání, že od Tomana,Grubera a Pacovského se pro mne nic nezměnilo. Lidé, kteří s prokrastinací a "time managementem" nikdy problém neměli, budou psát knihy, kde představí novou verzi buzeračního systému "pomáhajícího&q uot;k přijetí do sekty vysoce efektivních. Prohlížím si ilustrace v knize, které převypravují pro vizuálně orientované myšlenky popsané v textu. Deptají mne stejně jako Eisenhowerovy kvadranty, seznamy úkolů, pravidelné plánování. Otřásl jsem se odporem, když jsem si představil, že se budu učit pracovat v novém a papírovém systému. Své první dvě denní myšlenkové mapy s úkoly jsem po měsíci vytáhl z tašky, kde mi je pomuchlal notebook. Zbytek komentáře sem dám, jen co si vypiju kafe a trochu počtu nějaké recenze na knihy o produktivitě na Finmagu ;-)
Nahlásit
+5
+
-
Petr Nowak | 28. 6. 2013 09:24
Knížka dobrá je. Přečetl jsem hromady podobných knih na téma sebezdokonalení a tahle patří k těm nejlepším. Doporučuji.
Nahlásit
0
+
-
Michal Weinfurtner | 11. 6. 2013 21:28
Knihu jsem koupil a už dvakrát jí odložil na straně 1. Jestli tohle není prokrastinace, tak už vážně nevím.
Není na to invalidní důchod ?
Nahlásit
0
+
-
Jaroslav Krátký | 9. 6. 2013 22:11
Jo, to je přesně ono! Zdůvodnit si, že vlastně nic nestojí za tu námahu a pak se na to vyprokrastinovat.
Nahlásit
+1
+
-
Dušan Janovský | 9. 6. 2013 21:44
Tahle recenze je na můj vkus moc umělecká, o tenkém ledě nemluvě. Je ta knížka dobrá, nebo ne?
Nahlásit
0
+
-
David Horák | 6. 6. 2013 16:21
MK: Jen jedna poznámečka.Neměla by to být naučená "bezmocnost&quo t;?
Diskuze: Konec prokrastinace brojí proti „cílovému feťáctví“
6. 6. 2013 | 6 komentářů | 12 817
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Nahlásit
Petr Nowak | 28. 6. 2013 09:24
Nahlásit
Michal Weinfurtner | 11. 6. 2013 21:28
Nahlásit
Jaroslav Krátký | 9. 6. 2013 22:11
Nahlásit
Dušan Janovský | 9. 6. 2013 21:44
Nahlásit