Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jak to dělají motýlci

3. 6. 2013
 6 253
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Tak jsem si to přečetl a jak funguje německý rozvoj, jsem se nedočetl. Jen cosi (ačkoliv víceméně nic) o nějaké jedné firmě, o které jsem nikdy neslyšel, a pár řádků o VW.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Než něco začnete psát o rozvoji Německa, tak si přečtěte jak funguje německý rozvoj tady: http://www.blisty.cz/art/68755.html
Co se týká "Německého fanatismu pro euro experiment", tak je pravdou, že Německo souhlasilo s výměnou marky za euro, když mu za to Francie nabídla souhlas se sjednocením.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ještě než se vžije neohrabané slovo "antifragilní&q uot;,navrhuji krásné české "samoposilujícíquot;,nebo nějaké podobné, které lépe vystihuje podstatu fungování systému o kterém píše Taleb.

Nahlásit

-
0
+

Hezké čtení. Díky.
PS: Znamená to, že když nás EUsocani "tepou" ze všech stran, že se zocelíme a nakonec jim ty zmozolnatělé sedací svaly přece jen nakopem? :-)

Nahlásit

-
0
+

To Nemecko je rozporný vzor. Jeho intenzívny rozvoj je sprevádzaný silným extenzívnym rozvojom, na základe monetárnej bubliny. Tú Nemecko podporuje svojim fanatizmom pre euro-experiment. Nakoniec krach dopadne silno aj na Nemecko. "Otužovanie&quo t;môže pomôcť, ak sa otužuje celý organizmus, ktorého Nemecko je súčasťou.

Nahlásit

-
0
+