Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Recenze od Michala Kašpárka mne fascinují. Kde proboha v dnešní době bere čas na to, aby v podstatě týdně přečetl dvě knihy? Uěmljsem řečíst knihu za den či dva, ale to jsem byl svobodný a navíc to bylo za totality. To jsem nepracoval 10 hodin denně a nestaral se o děti. Doufám, že to MK vydrží dlouho a že nás bude nadále zásobovat kritikou, postřehy, doporučeními.
Nahlásit
0
+
-
Petr Síla | 22. 5. 2013 13:52
Zatím mám s recenzemi Michala Kašpárka jen dobré zkušenosti. Ale je pravdou, že čtu jen knihy, které doporučí. Ostatně k tomu má dobrý kritik sloužit, ušetřit čtenáři čas oddělením zrna od plev. Chtěl jsem si tedy pro porovnání přečíst i knížku pana Hajzlera, abych mohl ohodnotit i negativní recenzi. Nicméně žádná taková knížka oficiálně nikdy nevyšla, není zastoupena ani mezi povinnými výtisky ve vědecké knihovně. A kupovat si ji kvůli tomu rozhodně nehodlám.
Nahlásit
0
+
-
snoblondrei | 22. 5. 2013 12:07
Nejhorší na celé této kauze je, že si kniha pana Hajzlera odnáší díky negativnímu PR daleko více reklamy než sama zaslouží.
Nahlásit
0
+
-
Martin Brezina | 22. 5. 2013 11:48
Jen tak mimochodem, výborný text. Má poznámka možná není zrovna informačně výživná, ale citím, že by to tady mělo zaznít.
Diskuze: Michal Kašpárek: Jak a proč hodnotím na Finmagu knihy
22. 5. 2013 | 4 komentáře | 4 537
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Aleš Müller | 23. 5. 2013 22:46
Nahlásit
Petr Síla | 22. 5. 2013 13:52
Nahlásit
snoblondrei | 22. 5. 2013 12:07
Nahlásit
Martin Brezina | 22. 5. 2013 11:48
Nahlásit