Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Tenhle článek se panu Palatovi obzvláště (ne)povedl: "Na jedné straně sice horlí pro konec eura, na straně druhé ale tvrdí, že je pro pokračování Evropské unie i německého členství v ní – a to si dohromady lze jen stěží představit." Proč? Nějaké (jakékoli!) zdůvodnění? "Alte rnativapro Německo čeká na špatné časy, a jak píšou německé noviny, i na svého Jörga Haidera. Najde se?" – Chápu správně, že kdo není zapálený eurooptimista, toho je třeba onálepkovat a znemožnit?
Možná autor ví víc, než uvádí, možná jsem málo chápavý, nicméně článek na mě působí výhradně jako hodně přihlouplá propaganda.
Nahlásit
0
+
-
Tony Lapačka | 17. 4. 2013 21:32
Autor Luboš Palata je tzv. EU-optimista a píše všechny svoje články podle mustru co Brusel nadělí, dobře nadělí. To je vcelku jasné každému, kdo trochu sleduje česká média.
Nahlásit
0
+
-
Petr Bárta | 17. 4. 2013 14:55 | reakce na Jan Daniel - 17. 4. 2013 11:53
Naprosto souhlasím, tohle je podle mne jedna ze zásadních námitek proti článku. Nevím proč by nebylo možné si představit budoucnost společné Evropy bez Eura - prostě a jen by se smlouvy vátily před Lisabon a Maastricht...
Je mi jasné že to zjednodušuju, že tak "jednoduché&quo t;by to opravdu nebylo, ale pořád nevím, proč by nemohl být možný společný trh, pohyb pracovní síly a služeb a přitom k tomu bylo nutné mít jednu měnu...
Konec Eura a pokračování EU si lze dohromady jen stěží představit? A to jako proč? Hysterie Eurolunatiků, jak se zdá, dosahuje dalšího levelu - bez Eura patrně nastane konec světa. Nevím jaká je budoucnost AfD a nemyslím, že je to důležité. Nicméně budoucnost její politické agendy (opuštění projektu společné měny) je velmi nadějná- pracuje pro ni čas. Je jedno, kdo bude v budoucnu jejím nositelem - AfD, CDU/CSU nebo někdo jiný. Každopádně pouze stačí si počkat. To, že voda nepoteče do kopce, se dříve či později projeví.
Diskuze: Německo má stranu proti euru. Čím hůř bude, tím lepší výsledek ji čeká
17. 4. 2013 | 4 komentáře | 2 321
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Roman Petrla | 17. 4. 2013 22:40
Nahlásit
Tony Lapačka | 17. 4. 2013 21:32
Nahlásit
Petr Bárta | 17. 4. 2013 14:55 | reakce na Jan Daniel - 17. 4. 2013 11:53
NahlásitZobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Jan Daniel | 17. 4. 2013 11:53
Nahlásit