Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jak nadchnout zákazníky skvělými službami

11. 4. 2013
 5 340
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Kniha je zlaaa. Samé slová oničom, chybné grafy a štatistiky, zlé vyvodené výsledky. Písali to ľudia, ktorí sú arogantní k ich zákazníkom (osobná skúsenoť pri reklamácii tejto knihy). Kniha nie je hodná ničoho. Ľutujem, že som ju kúpil a čítal. Nič o skvelých službách tam nie je. Sú tam len citové výlevy autorov, ako si myslia, že sme z ich informácii popletení. Radia nám čítať diskusie na heureka.cz a zákazníkom dávaat robiť dotazníky, ktoré majú po celý deň, niekoľko dní vypisovať, aby sme prišli na to, že do čakárne u zubára by sme mali dať noviny. Potom budeme mať akože skvelú službu. Proste trapas knižka. Objavili “Ameriku” :( :(

Nahlásit

-
0
+

Někde mezi Jabloncem a Tanvaldem?

Nahlásit

-
0
+

Tak pan redaktor je treba z Brna, takze si zkusme tipnout treba Blansko ci neco na te strece vlakem udolim na Ceskou Trebovou.
Jinak pridam take jedno krajske regionalni UDH - Kralovske Porici u Sokolova, kde bylo a je nechvalne zname odborne uciliste :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

To je dle mého čirý alibismus. Přece není problém dát do jedné smlouvy jak papírové, tak elektronické vydání. Takže alespoň nové knihy by mohly vycházet elektronicky automaticky. U již vydaných knih asi druhá smlouva bude potřeba, ale nezdá se mi, že by s tím bylo tolik práce jak se snaží naznačit.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Špatná dostupnost elektronických knih mne také rozčiluje.

Elektronické knihy mají tolik výhod. Především je to možnost vyhledat si okamžitě smysl výrazů nebo třeba i informační vazby na nějaká konstatování, což mimořádně podporuje vzdělávání ( kdo sebou do vlaku nebo tramvaje potáhne ottův naučný slovník, Britaniku nebo podobné studnice moudrosti lidstva ? V tabletu připojeném na internet to máte vše po ruce ihned. A to nemluvím o možnostech překladu cizojazyčných textů. Opět člověku pomáhá dovzdělat se. To papírová kniha, pokud nesedíte v v nějaké obří knihovně, jaksi nenabídne.

A naposledy je třeba zmínit praktičnost. Člověk nemusí při hektických přípravách na dovolenou usilovně přemýšlet, kterou knihu zabalit do váhově i rozměrově omezeného zavazadla. Vezmu tablet a tím pádem podstatnou část knihovny. A pak si vyberu ke čtení to na co mám momentálně náladu. Tomu však bohužel stále brání vydavatelé, zejména ti čeští, kteří stále upřednostňují papírovou podobu knihy.

Ale abych nebyl nespravedlivý k vydavatelům. Jeden vydavatel mi na stížnost kvůli malé nabídce el. knih odpověděl

"rozsah knih, které mohou být použity k převedení od elektronické podoby, nezáleží na nás, ale na jejich autorovi, překladateli, ilustrátorovi, ... každý má ke knize nějaká autorská práva a na každou knihu musí být sepsána zvláštní smlouva, právě na tyto autorské práva. Ne každý autor nebo nakladatel by chtěl mít své knihy v elektronické podobě. Snažíme se vyjednávat s nakladateli každý den nové knihy anaši nabídkou stále rozšiřovat."

Taknevím, je to trochu alibismus nebo opravdu realita ? Každopádně musím konstatovat že se to pomalu zlepšuje a můj tablet se pomalu knihami naplňuje.

Nahlásit

-
0
+

Údolí dutých hlav - to jsem vážně zvědav :-) V Praze se tak říkalo dnešní policejní škole v Hrdlořezích nebo akademii na Lhotce. Ale celému městu?

Nahlásit

-
0
+