Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Prezidentská volba. Jaké jsou ty „správné otázky“?

24. 1. 2013
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

sleduji pozorně ten cirkus,který má být volbou prezidenta. Velmi často byl dáván prostor v diskuzích lidem,kteří se před kamerami spíše ztrapnili svými komentáři a otázkami.Od mnoha lidí byl slyšet názor na to,proč volí KS - noblesa, milá povaha,ušlechtilá duše,atd. Na druhou stranu o MZ často názory o jeho aroganci,hulvátství, neohrabanosti,absenci diplomacie atd. Je to až bijící do očí,jak média cvičí s voliči a i kdyby chtěl někdo položit důležité otázky,nebude mu to umožněno. Záměrně se nechává prostor mladým,kteří postrádají jistou životní zkušenost, kteří jsou snadno ovlivnitelní.
Volby už překročily jistou mez a ať už zvítězí jeden nebo druhý kandidát, nebude klid a nepodaří se uklidnit,natož stnelit národ.

Nahlásit

-
0
+

"Český středoevropan se označuje..."
Nále pkya dojmy napomáhají manipulaci s davem. Jaké jsou skutky pana Schwarzenberga?
Je to spící stařec, který nemá dostatek energie na nepřerušovanou reprezentaci.

Pokud má být prezident ČR moderátorem, pak pan Schwarzenberg svým klidem a spánkem nemá potenciál moderovat jakoukoliv politickou debatu (odchod od projednávání ve sněmovně).

Pokud má reprezentovat... Nevidím, že by byl ochoten reprezentovat občany ČR. Vidím ochotu přijmout zvenčí nastavovaná pravidla lobbystických skupin (přijetí ACTA).

Pokud má být loutkou, asi bude pan Schwarzenberg správnou osobou, tak, jak nám ukazuje jeho nevyjadřování se k nepohodlným zásadním tématům vládní zodpovědnosti a nevyjadřování se k manipulacím v ovcomédiích.

Nahlásit

-
0
+

Řekl bych, že pokud jde o posunování debaty, je na tom tato stať o řád hůřenež to, co píše p.Hampl. Hampl předložil alespoň argumenty, proč je jeden kandidát méně špatný než druhý, zatímco vy jste nám nesdělil o moc víc, než to, že v dnešní době je motýlek známka punku.
Temné náznaky o jakémsi ústavním převratu Zemana jsou opravdu k pousmání.
To, že se někdo za něco v politice označuje, je již minimálně 40 let irelevantní informace.
Máte ale pravduv jednom - relevantní otázkou je mimo jiné to, kdo je hluboko zakořeněný v tuzemské politice: člověk, který byl posledních 10 let mimo politiku a který není ani schopen si obstarat pozitivní publicitu, nebo předseda koaliční strany a místopředseda vlády, pro něhož usilovně pracuje drtivá většinamainstreamových médií?
Mimochodem, Bělohradského vůbec nemusím, ale jeho analýza současného stavu médyjokracyje je hodně solidní.

Nahlásit

-
0
+