Martin Kovář|21. 1. 2013 10:37| reakce na Tomáš Kocourek - 20. 1. 2013 21:50
S těmi alergiemi by se dalo ještě souhlasit. Co se týče té rakoviny, neříkám, že by éčka neměla své důsledky, ale přeci jenom k nárůstu rakoviny hodně přispělo to, že byly vymýceny nebo alespoň omezeny nemoci, na které se dříve umíralo. Holt, lidi budou vždy na něco umírat. A když by se nějakým způsobem hodně omezila rakovina, objeví se zase něco jiného.
Tohle jsou velmi užitečné informace. Pročetl jsem si pár škodlivých é-ček a dost jsem se zděsil při zjištění, že jsou dneska prakticky ve všem, co člověk kupuje a konzumuje. Pak se není čemu divit, že lidé mají pořád nějaké alergie, které dříve neměli, rakoviny, apod. Bohužel to je už tak daleko, že snad ani zdravé varianty neexistují (pokud si je člověk nevyrobí sám).
Nahlásit
-
0
+
Ondřej Palkovský|20. 1. 2013 15:21
Díky za zajímavý web, určitě si ho brzy prostuduji. Jen taková otázka - když se L-cystein nachází ve slupce obilí, pak je asi celkem jedno, že se nakonec v chlebu objeví ten z nehtů..když je to stejná látka? Zní to dost nechutně, ale racionálně řečeno...je na tom něco špatného?
Diskuze: Náhražky, barviva, aromata a strávnická gramotnost. Rozhovor s Rudolfem Náprstkem
Přihlášení do diskuze
Diskuze
Martin Kovář|21. 1. 2013 10:37| reakce na Tomáš Kocourek - 20. 1. 2013 21:50
Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Tomáš Kocourek|20. 1. 2013 21:50
Nahlásit
Ondřej Palkovský|20. 1. 2013 15:21
Nahlásit