Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Můj názor je odlišný - Černá Labuť se mi líbila, a třeba díky ní jsem něco našel o Poincarém. Kapitoly v ní o bayesiánské analýze se při investování hodit mohou.
Podle recenze vypadá Antifragile na inteligentní knihu, tak jí dám šanci. Stejně jako neodmítnu film kvůli několika únavným scénám.
Nahlásit
0
+
-
Petr Salomoun | 6. 12. 2012 08:38
Já jsem Taleba odepsal už po Černé labuti. Zbytečné vsuvky, odbočky i "filozofování&q uot;bych mu odpustil (byť trpím, když se nejde přímo k věci), ale tu aroganci prostě nee. Taleb je asi člověk s nejzduřenějším egem jakého znám (minimálně mezi spisovateli). Číst další knihu dokazující, že Taleb je genius a všichni ostatní idioti, opravdu nemusím. A jestli jste někdo v jeho knihách našel alespoň trochu praktickou radu ohledně investování, podělte se. Moje angličtina v tomhle asi selhala a nenašel jsem nic než žvanění bez obsahu..
Diskuze: Co tě neposílí, to tě zabije. Taleb radí, jak se stát stoikem
6. 12. 2012 | 3 komentáře | 13 445
Přihlášení do diskuze
Abychom udrželi vysokou kvalitu diskuze na Finmagu, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdříve musíte zaregistrovat.
Na následující odkaz pak klikněte v případě, že jste zapomněli své heslo.
Příspěvek, který se vám nejvíc líbí
Jan Mucha | 2. 10. 2014 10:47
Jan Mucha | 2. 10. 2014 10:47 | reakce na Petr Salomoun - 6. 12. 2012 08:38
NahlásitZobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
Honza Řezáč | 6. 12. 2012 23:52
Nahlásit
Petr Salomoun | 6. 12. 2012 08:38
Nahlásit