Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Anketa. Koho si váží naše osobnosti? Tomáš Baťa!

10. 8. 2012
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Vazeny pane Petrlo
Snad jsem vas odkaz pochopil spravne a spravne reaguji.
Dovolim si poznamenat, Krestanska cirkev nema NIC spolecneho s virou v boha( jsem verici).
Je to nejvetsi mafianske seskupeni v dejinach lidstva v cele s bossem papezem.
"Jejich{ amp2}quot;majetek co jim mabyt navracen , neni nicim jinym , nez co si sami nakradli z minulosti, vetsinou krvavym nasilim. V dobach ekonomickeho rustu, kdy se lide maji relativne dobre , cirkev nikdy nenapadlo zadat o navraceni majetku, protoze vi, ze by to mezi lidmy neproslo. Avsak objevi-li se nejaka krize-recese, cirkev ihned vyrukuje s nevracenim majetku, protoze vi , ze lide maji jine starosti a mohlo by to verejne projit.
Dela se mi spatne kdyz vidim, jak cirkev vykoristuje sve "ovecky" rozumej ovce, aby mohli prevzit moc a skryte vladnout ( coz uz davno delaji)
Pokud si myslite ze nikdo nedokaze zhodnotit prinos Cirke pro lidstvo, tak Ja ano. Jedna se o nejvetsi ZLO v dejinach samotneho lidstva. Dnes vsak jejich prvenstvi prejimaji bankerske klany (Roth...Rocke...atd.), kteri ovladaji skoro cely svet, zatim..

Nahlásit

-
0
+

Vážený pane Kohoute,

ve vší úctě: církve jsou tady déle, než většina historicky známých státních útvarů, které se na tomhle území vystřídala. Ovlivnily (v dobrém i zlém) vzdělání, vědu, kulturu, právo, společenský i sexuální život – co vlastně neovlivnily?

Jsem si naprosto jistý, že Vy (ani nikdo jiný z lidí) nedokáže zhodnotit přínos takové organizace.

S pozdravem Váš pravidelný čtenář
Roman Petrla

Nahlásit

-
0
+