Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Facebook koupil Instagram! Klíč k určování toxických informací

16. 4. 2012
2 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Opravdu velice kvalitní článek na nekonformní téma. Jsem rád, že začínají vznikat články upozorňující na to,že zprávy v médiích se týkají mnohdy jen 0,01% případů a naprostá většina zůstává navždy neuveřejněna. A ty případy, které se v médiích objeví jsou nepatřičně osekané, že vypadají jako dar z nebes a jsou tu otevřeny pro každého. Člověk hltající média musí mít pocit, že v dnešní době se o vlastní startup může nesnažit jen idiot, protože každý den se objeví nový kutil z garáže co vydělal miliony, takže proč bych to zítra neměl být právě já?
Vzpomínám si, kdy jsem byl přibližně před rokem a půl na přednášce na ČVUT, kde autor známé aplikace PUBTRAN https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.fhejl.pubtran obdržel cenu za nejoblíbenější českou aplikaci s neuvěřitelným čtvrt milionem stažení. On sám říkal, že je to jeho koníček a kdyby se peníze co za aplikaci prozatím dostal měly přepočítat na hodiny, tak má plat 5 Kč/hodina. Ale o tom si už nikde nepřečtete.
Lidé mají ale celkově články o "milionáři z garáže" v oblibě, asi protože jim dávají sice mylný, ale přesto silný pocit, že uspět může opravdu každý.

Nahlásit

-
0
+

Krásně napsané. Děkuji za to. Opravdu trefné, jasné a srozumitelné. A je jen na čtenáři, co si odnese. Ale k tomu potřebuje školu, aby si to nejprve přečetl, poté porozumněl a následně byl z toho schopen přijmout pro sebe užitek.

Nahlásit

-
0
+