Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Martin Zach: Po úrazu jsem zůstal půl roku úplně bez peněz

16. 6. 2012
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Omlouvam se za citove zabarvene vyrazivo, ale ani po trech dnech jsem z toho chytrolina nevychadl. Rozciluje mne to automaticke spolehani se na stat. Proti chybam, pripadne vlastni blbosti, existuje POJISTENI.

Globalne souhlasim, ze o lidi v tisni by se stat mel postarat a myslim si, ze to i primerene dela.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Bohužel invalidních lidí není menšina ale téměř stejný počet jako nezaměstnaných a proto se k tomuto "problému" stát staví tímto způsobem. Státní výdaje na invalidní důchody bych tudíž jen tak nezahazoval pod koberec jako drobnost.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Chce mi Jan Laifr "nakdákat" ,že on nikdy žádnou blbost (nebo aspoň chybu) neudělal a neudělá? Nebo jde o to, že měl jako většina z nás, prostě trochu štěstí ve správnou chvíli? A náklady na tu menšinu, jsou to poslední, co mě v rozpočtu trápí...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jenže k mechanickému vozíku potřebuje kvadruplegik asistenta. Na samostatný pohyb je pro něj elektrický vozík nutností.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Prijde mi, ze podpora statu je vic nez dostatecna - ten clovek si vse zpusobil sam svoji vlastni blbosti a ted kdaka, ze mu 200 tisic na auto jednou za deset let nestaci ???

Invalidni voziky na prvni stouch : http://ajax.sedlcany.cz/sortiment.php?menu=p&id_menu=5&id_podmenu=78 - cena vyrazne pod 24 tisic korun - jasne nejsou zavodni a jasne, nejsou elektricky, ale JSOU !!!!

Nahlásit

-
0
+