Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: MotoGP v Brně: největší a nejdražší „soudek pro Pražáky“

31. 8. 2012
 5 044
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Autor tomu sebemrskačsky říká soudek pro Pražáky, já bych tomu říkal spíš pražské ceny. Mentalita a metodika oškubávání zákazníků, mezi které počítám i zaměstnavatele, je v Praze daleko dál (stejně jako mnoho dalších věcí). Mimoto jsem přesvědčen, že na opravdové jižní Moravě mají soudky pro Brňáky.
Nechci tu ale používat argumenty typu "oni jsou ještě horší". Chci přidat svou zkušenost. Páteční procházka centrem byla opravdu výživná - bordel jak na Cejlu, všude poházené letáčky na ten zmíněný hampejz, všude "frustrovaní staří muži" a mladé dámy, které "vyloženě čekají na spermoně".
Třešničkou pak byla sobotní dopolední jízda autem - takovou koncentraci imbecilů za volantem jsem ještě neviděl. Sebevědomí: 100, empatie: 0, chromozómů X: 0, stáří auta: 15.

Nahlásit

-
0
+

Jak příznačné - zrovna mi dnes na FB přistál odkaz na článek o 10 letém ohlédnutí za Athénskou Olympiádou - 16 mld. dolarů utraceno a dnes ty stadiony vypadají jako římské Koloseum.

Plýtvání penězi někoho třetího je zkrátka tak lákavé - zejména když část z nich přistane v kapse těch kdo o nich rozhodují.

Při čtení takových informací se těžko brání myšlenkám na zrušení všeobecného volebního práva a demokracie jako takové.

Ano ano, toto je přímý důsledek demokracie v rukou veskrze nedemokratického obyvatelstva. Nejsme na demokracii vhodný materiál. Potřebovali bychom zcela jiné zřízení. Zřízení které zavedli otcové zakladatelé v USA.

Ale na druhou stranu, i tam se to nakonec zvrhlo v demokracii a s USA to jde od těch dob z kopce.

Nahlásit

-
0
+

Peníze vložené státem do podobných akcí jsou penězi vyhozenými do kanálu. Výdaje naprosto neodpovídají užitku pro občany města a víkendové policejní uzavření města a kontrola vozidel, zda nepřevážejí kradené motocykly, už se stala v Brně standardními "kocourkovskýmiquot;policejními manévry. S malým užitkovým automobulem mě policie kontrolovala na cestě z jednoho konce města na druhý na kontrolních stanovištích během půlhodiny třikrát! Velká cena Brno je uměle vymyšlený ztrátový projekt a už za totality organizátory programově vydávaný za cosi veřejnosti města prospěšného, aby získali tučný balík od státu.

Jediné rozumné řešení je tyto dotace zcela zastavit a peníze raději investovat do oprav silnic na území města Brna zdevastovaných těžkými nákladními automobily, autobusy a trolejbusy MHD i nedostatečně udržovaným povrchem silnic s tramvajovými tratěmi.

Nahlásit

-
0
+