Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Václav Neckář je největší pankáč. Nemá své fandy za zloděje

15. 6. 2012
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Vystizne a smutne konstatovani faktu. Cast muziky mam koupenou, cast "vnitrne" zaplacenou (ucasti na koncertech, koupi (zbytecneho) tricka). Zbyvajici uloupenou cast bych celkem s klidnym svedomim smazal z disku az na dve vyjimky - Davovou Psychozu a Zuby Nehty. Takze dekuji za pripomenuti, musim to napravit.

Asi jediny model, za ktery bych byl ochoten nejak platit online by byl ten, ze si album poslechnu petkrat, desetkrat a pak ho bud opustim, nebo zaplatim. Kupovat vabank pri 95%-nim odpadu ("hlavni proud" mne nezajima) nehodlam.

Z hlediska (meho) sveta posloucham Jango a jsem se svoji stanici spokojen.

BTW to jsem rad, ze "pitomy fronty na poste" nemame jen v Praze ;))))

Nahlásit

-
0
+

Totéž platí v bleděmodrém pro el. Knihy. Každej obchod tlačí svoje čtečky a žádnej obchod nemá kompletní sortiment.

Co to s těma lidma je ? Já přece nebudu mít v telefonu nebo tablety na každou knížku jinej software. Ani se nebudu zabývat nějakými převody, i když se v tom labyrintu formátů orientuju.

Nejkurióznější je, když se člověk pídí po nějaké té IT literatuře a hle, v elektronické podobě jich mnoho není. Tedy možná jsou, zahraniční asi ano, ale proč to mám složitě hledat ? Znám titul, znám obchody co je nabízejí ale nemají je elektronicky.

Ptal jsem se na jednom obchodě proč to tak je, a tohle mi odpověděli:

rozsah knih, které mohou být použity k převedení od elektronické podoby, nezáleží na nás, ale na jejich autorovi, překladateli, ilustrátorovi, ... každý má ke knize nějaká autorská práva a na každou knihu musí být sepsána zvláštní smlouva, právě na tyto autorské práva. Ne každý autor nebo nakladatel by chtěl mít své knihy v elektronické podobě. Snažíme se vyjednávat s nakladateli každý den nové knihy anaši nabídkou stále rozšiřovat.

Ach jo.

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den, jen oprava omylu: koupíte-li hudbu na iTunes Store, můžete si ji přímo v iTunes převést do mp3 (nebo třeba vypálit jako audio cd) a poslouchat ji, kde se Vám zlíbí.

Nahlásit

-
0
+