Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Konto Života Plus: Studnice finančních inovací

15. 10. 2012
 5 837
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejméně oblíbený příspěvek

Ve srovnáníse státní průběžnou penzijní pyramidovou hrou je to luxusní , bezpečný, výnosný a perspektivní produkt.

Navíc vás nikdo násilím nenutí k účasti...

Nahlásit
-
-1
+

Diskuze

A kde se to da zjistit? Celkem rad bych vedel, co dany emitent sekuritizuje, kdyz je to sekuritizacni fond. A ten fond v Lucembrusku ani neni regulovan, staci zajit na stranku jejich regulatora.

Kdyz se nemaji ceho bat, at zverejni vyrocni zpravy toho fondu. Jinak je to mozno brat jako cernou diru.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tímto zdravím "autora článku",když už chce něco publikovat,aby si důkladně zjistil podstatu daného progranu a společnosti a poté ať něco napíše.Také zdravím "jakoby poradce"kteří sjednvali tento produkt a přešli ke konkurenci a snaží se daným svým klientům smlouvu předělat nebo ukončitChudáci klienti.Článek mě pobavil.Děkuji.

Nahlásit

-
0
+

"Neni urcen k privatni nabidce" znamena nejspise private placement, coz ma skutecne o dost jine podminky nez "public listed security". Private placement je nicmene urceno sofistikovanym investorum kde vydavatel dluhopisu primo (resp. pres poradenskou banku) jedna s vybranymi sofistikovanymi investory a teda se napr. dost veci sije na miru - za coz investor plati mensi pravni ochranou. Private placement je vetsinou hodne nelikvidni, nejakou likviditu (za nic moc cenu) poskytuje vetsinou poradenska banka. Z toho duvodu je taky vetsinou splatnost relativne kratsi (20 let pro private placement je strasne dlouho, to by mozna vzal nejakej pension fund za velice zajimavych podminek ale rozhodne ne desitky procent celeho portfolia).

Myslim, ze nekdo zneuzil private placement pravidla na okafrani retailovych investoru, a tipnul bych si, ze takova FSA v UK by se na to moc hezky nedivala (misselling).

Nahlásit

-
0
+

pekny clanok. Len skoda, ze ste ho nenapisali pred dvoma rokmi ked som o tomto produkte napisal blog a posielal som ho aj panovi Vlnasovi. Par ludom ste mohli usetrit peniaze.

Nahlásit

-
0
+

Ve srovnáníse státní průběžnou penzijní pyramidovou hrou je to luxusní , bezpečný, výnosný a perspektivní produkt.

Navíc vás nikdo násilím nenutí k účasti...

Nahlásit

-
-1
+