Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Mít vše sbaleno

25. 4. 2012
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ta kniha je nejen zajímavá v tom směru jak píše Michal, ale co možná nepadlo, tak je fakt opravdu megavtipná (doporučuju číst v originále). A určitě by si ji měl každý chlap přečíst.

Nahlásit

-
0
+

Jen bych podotknul, že jistý chlapík jménem David DeAngelo (doufám, že ho píšu správně) vydává knihy a videa o svádění a na jednom z videí vystupuje i Tyler Durden a celkem mi sedl na toho týpká z knihy. Mystery na tom vidul vystupoval taky. Ten měl dokonce show Pickup Artist, kde učil svádění.

Nahlásit

-
0
+

Při přečtení perexu se mi okamžitě vybavila nepostradatelná příručka Arnolda Rimmera Tisíc a jedna vtipná průpovídka. I první rada o negování připomněla hlášku "V taxíku začalo být trošičku dusno. Moje vtipy o jejím nose nepadly na úrodnou půdu." Ke knize jsem tedy skeptický. K překladu také. Pokud nebyl překlad svévolný, tak i jazyk knihy vypadá ubožejší než v legandární CosmoGirl, jejíž tématiku tak moc připomíná. Doufám, že se v knize nacházejí i lepší úryvky, než jsou v recenzi - kde jsem se navíc nedočetl mnoho o vazbě knihy na ekonomii.

Nahlásit

-
0
+

Dík za postřeh, to už si vůbec nepamatuju.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Asi nebude nahoda, ze Ferris vo svojom 4-hodinovom tele spomina aj svoje stretnutie so Straussom. Aj jemu radil v otazke zmeny zivotospravy.

Nahlásit

-
0
+