Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Nový finanční systém: Katalyzátory

23. 5. 2012
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Pěstování a chování je prima pokud je člověk zdravej a při síle. Když je mu pak přes 80, úroda pomrzne, slepice odnese liška, je přecejen dobré mít něco nastřádáno. S tím honěním máte samozřejmě pravdu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Výše popsanési umímúpředstavit, ale až děti vystudují a měl bych již ono záakldní vybavení - splacený dům a auto.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Docela by mě zajímalo, jak si člověk co rezignoval na úvěry, spoření i investice pořídí onen malý dům. Na něj potřebujete přeci slušný balík peněz. A kde ho vzít, když si z principu nespoříte, neinvestujete a půjčovat si taky nebudete. Něco tady nehraje...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

to je pořád ekonomika sem,inflace tam....až si každý,kdo se zabývá penězi,investicemi,akciemi apod. položí otázku - proč ? možná se dostaneme k zajímavému názoru.A ten je,že lidstvo se od jisté doby honí za fatou morganou - penězi,majetkem,mamonem,jen proto,aby měli víc než soused,větší moc...to je ten problém.Chtít pořád víc a víc.
Došlo to moc daleko a znám už několik lidí,co se vykašlali na půjčky,stačí jim jeden mobil a auto na pár let,pořídili si malý dům a u něj pěstují a chovají.Aby byli soběstační. Nechtějí investovat do zlata,nechtějí se zúčastňovat penzijního podvodu,nechtějí mít spořící účty.Prostě minimalizovali případné odírání státu na minimum.
A je jim fajn....

Nahlásit

-
0
+

Nejvíc mně znepokojuje, že se dostatečně nediskutuje potřebná ?? dlouhodobá konkurence Evropy k jiným, zejména nově rostoucím, ale nejen k nim, světovým celkům. Teď už se prakticky diskutuje jen její rozpad. K čemu to pro její menší části asi povede?

Nahlásit

-
0
+

Čím dřív to přijde, tím dřív to bude za náma.

Nahlásit

-
0
+