Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Česká ekonomika: Směr správný, čekají nás světlé zítřky!

16. 7. 2012
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Podle mě si ani autor nedokáže představit takovýto vývoj. Je sice určitě čtenářsky atraktivní a v současné době moderní kopnout si do vlády a jejích kroků, jenže tento článek podle mě není ani vtipný a ani nemá reálný základ. Možná mi uniká jeho smyl, ale upřímně opravdu si myslíte, že by to takto u nás mohlo za několik let vypadat?

Nahlásit

-
0
+

Tohle už mi, prosím, nedělejte.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Omlouvám se za chybu. Holt, ze školy jsem už nějakou dobu. Nicméně, osvěžil jsem si trochu znalosti dějepisu a zjistil jsem, že to číslo 3 by bylo dle víceméně oficiálního značení. Lépe by asi sedlo číslo 4 a v případě, že by smrt Jana Masaryka byla označena za defenestraci, tak číslo 5.
Kdyžtak, je možné se podívat sem: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pra%C5%BEsk%C3%A1_defenestrace

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Číslo tři.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nevidím to tak černě. Dejme tomu, žeby naši poslanci byli opravdu tak hloupí a směřovali náš stát směrem, jak jenaznačeno v tomto článku (trochu více než dnes). Věřím, že by se dav vzchopil a měli bychom Defenestraci No. 2.

Nahlásit

-
0
+

Ano, takhle nějak může vypadat budoucnost na území ČR... Tuhle vizi jsem měl už PŘED volbami "nové" politické garnitury, která se dostala ke dnešní moci. Staré psy novým kouskům nenaučíš, pozdě plakat nad rozlitým mlékem...

Ale taky můžeme zkusit komunikovat méně radikálně a nabízet, případně prosazovat, nějaké méně absurdní myšlenky. Především myšlenky, které je možné zrealizovat v soudobém stavu. Do úvahy je třeba vzít morální stav společnosti (oné zatracované většiny jedinců), tak i omezení peněžní a zákonná.

Nahlásit

-
0
+

Ne, že by to nebylo dobře napsané, ale moc jsem se nenasmál :-(

Nahlásit

-
0
+

Nemůžu si stěžovat. Daqří se mi dobře díky tomu, že mi na zahrádce pomáhá tahat ruční radličku několik malých želv. Ty ještě nejsou zdaněny jako dopravní a zamědělské prostředky. Taky mně často pomáhá pár vnoučat. Moje děti již zemřely, vesměs důchodci, na podvýživu. Bohužel, bylo pod jejich důstojnost, aby denně pili kávu z plesnivé melty, kterou jsem našel z přehnaných nákupů v r. 2012. I když je znehodnocená, přetrvává její účinek, že i při dlouhodobé těžké podvýživě člověk neonemocní v důsledku nedostatku vitamínů. Protože obsahuje čekanku. To jsem náhodou v mládí našel v knížce o léčivých bylinách. Proto se dožívám nadprůměrného věku. A to v tak dobré kondici, že ještě unesu několik kilogramů váhy na opasku. ((Mám schovaného něco semtexu, a rád bych se s ním ještě před smrtí dostal na galerku sněmovny. Odhaduji, že by to mělo stačit na poškození stropu tak, aby celý současně spadl. Tak bych si přál šťasně zemřít.))

Nahlásit

-
0
+