Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Nate Hagens: Levné energie už dost nebude

6. 8. 2012
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

To záleží na tom, kteří "oni" potřebují:
"Potře bujemelidi, kteří budou..."

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

"Lidé potřebujou pracovat na konkrétních obrysech udržitelného modelu fungování společnosti, učit se, jak sladit své potřeby s možnostmi přírodních zdrojů. Potřebujeme lidi, kteří budou studovat období přechodu, hledat možnosti, jak budovat „záchranné čluny“, ale také takové, kteří budou hledat možnosti změn v zásobování, při posílení místních a regionálních základních zásobovacích řetězců."

Pre dpokladám,že financované to bude štandardným spôsobom - totiž krádežou zdrojov patriacich bežným ľuďom a ich presunom k "elitám", ktoré nás budú zachraňovať aj proti našej vôli a kto bude odporovať príliš, bude označený za teroristu a bude uväznený, alebo dokonca zabitý.

Nahlásit

-
0
+

Nabízím několik důvodů proč tento postoj Nata Hagense:
-chybí -li vizionářské vidění tak nic není možné. Moje moudrá babička měla dvě zásady, říkala: Když se někomu nechce je to horší jako když nemůže. Neříkej, že něco nejde udělat,ale že to neumíš.
- buďto Nat Hagens hází flintu do žita, dříve než se lidé o něco pokusili, nebo vědomě neříká pravdu a to může být ještě horší, protože to co on hlásá může být s nejvyšší pravděpodobností záměrem vládnoucí garnitury.Všiměte si, že zde na Finmagu pan Petr Hampl prokázal, v 4 dílném seriálu článků:
> Proč Metternich přinesl rozkvět a Merkelová přináší zbídačení I: Kdo tady vlastně vládne
> Proč Metternich přinesl rozkvět a Merkelová přináší zbídačení II: Princové a chuďasové
> Proč Metternich přinesl rozkvět a Merkelová přináší zbídačení III: Zdi mezi třídami
> Proč Metternich přinesl rozkvět a Merkelová přináší zbídačení IV: Co přijde po kapitalismu
,že je v sobeckém zájmu vládnoucí vrstvy vybudovat bezrůstovou společnost. Nejjednodušší cestou k tomuto záměru je zdražení a znepřístupnění energií, na nich totiž stojí a padá dnešní civilizace.Proto zvyšování cen energií a daní na tyto energie, proto blokování peněz na výzkum v tétooblasti, proto donekonečna odkládané výstavby elektráren.

Nahlásit

-
0
+

Přednášky z ASPO 2012 jsou zde:
http://www.youtube.com /user/aspo2012

Některéjsou opravdu docela zajímavé.

Nahlásit

-
0
+