Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Karel Randák: Pomohlo by jediné, všechny je pozavírat! Jenže…

8. 7. 2011
 6 052
12 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Po roce jsem otevřel tento článek. To jsou přesně ty, kvůli kterým se vyplatí mít favourites. A ta zmínka o panu Pospíšilovi a panu Zemanovi začínají mít mnohem větší váhu. Martine, nezvažujete vydávání nějakého "retro". Máte čich na zajímavé podněty. Děkuji ex post za ně.

Nahlásit

-
0
+

Hezký den, Aleno. Moc díky za pochvalu! A díky, že nás čtete!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý den, bezvadné rozhovory, děkuji pane Vlnasi.
Snad jen ohledně názoru na novináře Kroupu tak zcela nesouzním...
Třeba je tam mezi panem R. a panem K. nějaký osobní spor..
Jinak zdravím a děkuji za Vaši skvělou práci.
Alena

Nahlásit

-
0
+

Daleko nejhorší je letargie, která se rozmohla mezi lidmi.Lidé, voliči, kteří by mohli při volbách nastartovat nějakou změnu jsou již "usmýkáni" právě kauzami, o kterých se v článku pana Randáka hovoří, nepůjdou volit, protože to považují zcela přirozeně za ztrátu času a marnost! Vy zde přesně pojmenujete skutečné a stíhatelné zločiny, takže jsou zveřejněny a teď by v normální společnosti mělo přijít justiční řešení, alespoň nějaké - všichni mají oznamovací povinnost, nikdo se nemůže omlouvat, že nevěděl!Z nahrávky Drobil není ani tak nejhorší korupce, ale přesné popsání té naší politické "žumpy", kde on jasně říká, že ve straně jde dopředu ten člověk, který dokáže do strany přinést nejvíce peněz a má za zády silného finančního kmotra, pro kterého příslušný politik musí pracovat a jeho strana sloužit! Zde je počátek, kdy je korupce již zabudována v systému politických stran. Neznám přesné řešení, je několik způsobů, jak se podobné politické havěti zbavit - především odvolatelnost politiků během jejich mandátu, když přestanou zásadně plnit volební program, pro který byli zvoleni.I zde jsou veliká úskalí, hlavně když se podíváte po globalizovaném světě a zjistíte, že politické způsoby a systém korupčního vládnutí je podobný,snad někde ještě horší, ale české prostředí je opravdu vysoce korupčně "vymaštěné" ;a hlavně veřejnost už z velké části rezignovala a pokládá všechny ty zločiny za "normální" ,se kterými se nedá nic dělat! Už se jim to skoro podařilo - média si mohou "kdákat" co chtějí, upozoňovat a nic se nestane! Jedině snad až letální "naštvanost&quo t;lidí dostoupí nějakého bodu a přijde "revoluční" ;výbuch, což také není dobře, protože po revoluci se může opět přihodit v jiné formě, co se stalo po roce 1989!

Nahlásit

-
0
+

tak na toto tema muzu doporucit nasledujici dokument "Vor v zakone"
http://av idokumenty.blogspot.com/2011/0 6/vor-v-zakone-vladce-podsveti -thieves-by.html

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hezký den, Ronalde, dneska zkrátka "frčí Bárta" :))... On ale text navíc jen mluví o tom, co se už stalo a co je všem známé, akorát se o tom bojí mluvit (nebo jsou prostě jen otupělí), nic převratně nového nepřináší, nikoho neodhaluje. Takže bych to s tou "ne-nezávislostíquot;(respektive závislostí) médií asi úplně nespojoval.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Na těchto článcích s Karlem Randákem je přesně vidět jaká je "nezávislost&qu ot;médií. Randák má naprostou pravdu a přímo pojmenovává problémy s korupcí v naší společnosti a popisuje celý systém (média, justice, policie atd) jak "nezávisle" ;funguje. Články by měla přebírat všechna média, poněvadž se jedná o "otevírák" alespoň na jeden týden a ejhle......... ono nic. Jasný úkaz zmanipulovyných médií !!!

Nahlásit

-
0
+

Jasně že ne. Horší je ale to, jak už jsem psal výše, že i tenhle zákon by se nakonec stal jen "jejich" nástrojem. Když by se potřebovali někoho zbavit, zkompromitovat, vyštípat - ať si tomu každý říká, jak chce - právo se ohne a je to. Nakonec skončí bez peněz ti, kteří o ně přijít nemohli. V tom vidím mnohem větší problém. Jakkoliv budou zákony tvrdé, nic nevyřeší, dokud tady nebude vůle je prosazovat.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Taky mi z toho bylo na zvracení. Nejhorší ze všeho je ten pocit, že už se "to" tady zažralo tak hluboko, že s "tím" prostě nejde hnout. A když už se najde někdo, kdo s "tím" má vůli pohnout, do měsíce je z něj nejen mediální mrtvola. A rybičky si hrajou v akvárku veselé dál...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No nasi mafii alespon nemuzu uprit, ze odstranuje lidi civilizovane, tj. medialne nebo ekonomicky. Predpokladam ze v Rusku a ostatnich zminovanych zemich patrne nebude problem jit pres mrtvoly. Alespon nejaky pokrok, da-li se to tak vubec rici.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Díky za článek, i když je mi z něj nanic. Škoda, že tohle nevisí na více portálech, aby lidi viděli více do kuchyně, jak to u nás chodí. Ruská, sicilská, ukrajinská a japonská mafie k nám mohou jezdit na odborné stáže.

Nahlásit

-
0
+

Nejenom zavřít. Taky zabavit veškerý majetek. Např. Hušákův majetek je odhadován na několik miliard. Hušák je dokonalej demagog. Když odcházel tak zaměstnanci plakali a chtěli jeho návrat. Prostě ovce. A Hušák se jim směje v Bílém domě na Menorce a prochází se ve svých pomerančových sadech. Kolik je tady demagogů?Nečas, Drobil, Klaus, Kalousek, Topolánek, Zeman, Bém, Dvořák....atd...atd....vůbec by nestačila kapacita na vložení všech jmen.

Nahlásit

-
0
+