Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Karel Randák: Odezírání ze rtů? Mikrofon mobilu zapnutý na dálku? Běžná praxe!

16. 7. 2011
 5 062
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Tak určitě se v dnešní sobecké době najde spousta dalších samaritánů. Ať už jsou to další významní zástupci Nadačního fondu proti korupci (www.nfpk.cz) tak např. pouze dvě významné ikony za období více jak 20 let "sameťáku" ,které se otevřeně vzepřeli korupci. A to p. Petr Pithart a Libor Michálek. Nebo významnou osobu z businessu, která již několikráte řekla svůj průlomový komentář ke korupci v ČR...např. Andrej Babiš.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hezký den, Ronadle, budeme :) Po Karlu Randákovi (a mém návratu z dovolené) přijde pan Ťok, generální ředitel Skansky, v plánu je také Stanislav Bernard... Máte nějaké tipy? Koho bychom měli vyzpovídat?

Díky M.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zajimave by bylo i dozvedet se neco o Randakovi jako takovem, veci, ktere zustaly nevyrceny. Tolik let v nejvyssim patre korupcniho prostredi a cisty jako lilie...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Opravdu výborné rozhovory s p. Randákem. Otázka na Vás p. Vlnas. Budete i nadále pokračovat v zajímavých rozhovorech? Jsou dokonce i inspirativní. :-) Co třeba několik veselých příběhů z "natáčení" Randáka ve zpravodajské službě versus politici? Např. kauza Kořistka :-)

Nahlásit

-
0
+