Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: AXA Manager: Soutěžte s námi o nejnovější iPad

3. 10. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

:( to je opravdu smutný komentář :( Pane Pašingře, kolik platíte za přístup k nezvykle kvalitním článků, které na Finmagu máme možnost číst? Já tedy nic. Dokonce velmi rád jsem dal na svůj facebook odkaz na soutěž, která přiláká nové čtenáře, zvýší proklikovost Finmagu, tím web získá více peněz z reklamy a může si dovolit o to lepší autory s jejich články a my - čtenáři - budeme mít ještě lepší čtení a pořád ZDARMA. Označení soutěže je naprosto dostatečné, nikoho rozumného to nemohlo zmást. Martine, nedělejte si prosím hlavu pokud budete připravovat další soutěž. Každý rozumný člověk se sám rozhodne zda se mu za iPad2 vyplatí projet stránky Axa a Penize.cz nebo ne.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobře, upřesňuji. Je to reklamní soutěž. AXA věnuje cenu a ti co chtějí vyhrát jsou nuceni prostudovat jejich stránky, aby mohli odpovědět. Vyjde to mnohokrát levněji než stupidní reklamy, které jim běží v televizi.
Slušné časopisy mají reklamu jen na místech k tomu určenýcha nemíchají ji mezi články.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Františku, to není "reklama", je to přece soutěž... A neříkejte, že ten titulek není dost vysvětlující, že vás, čtenáře, mateme...

Nahlásit

-
0
+

Čekal jsem článek a ono je to pouhá reklama. :-((

Nahlásit

-
0
+