Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Když už lidé kradou, zatraceně, ať kradou u nás!

18. 5. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

To Vas sice cti, ovsem 90% populace se rozhodne presne opacne.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Když budu mít dvě stejná trička, tak beru to bez nápisu, protože nejsem reklamní sloup.
Předmět s nápisem beru jedině když kvůli tomu nápisu dostanu výraznou slevu. Kdybych byl slavný, tak bych za nošení trička s nápisem požadoval, aby mi ta firma zaplatila.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nejspis proto, ze jsou lide zvykli to kupovat. Kdyz budete mit vedle sebe 2 tricka, jedno s napisem "XYZ" a druhe bez nej, ktere si koupite, kdyz obe stoji stejne? Vetsina lidi vezme to se znackou.
Stejne tak vetsina lidi je zvykla na svuj software, takze klidne pouzivaji photoshop na nenarocne upravy. Ono bohate staci videt, jak jsou lide nastvani, kdyz jejich programv nove verzi kompletne prekope ovladani.
Jinak nektere velke softwarove firmy by mozna stalo za to zazalovat za to, ze svym pristupem vyrazne podporuji piratstvi a tudiz ilegalni cinnost. Vetsinou jsou to ty, co naopak na verejnosti proti tomu nejvic broji.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nikdy jsem nepochopil proč Čiňané vyrábějí padělky textilu známých značek.
a) každý stejně pozná, že jde o padělek
b) levné čínské zboží nekupuji kvůli padělané značce, ale kvůli ceně. Experimentálně jsem zjistil, že jedna kvalitní košile za 1200,- Kč nevydrží tolik co 10 nekvalitních košil á 120,- Kč. Navíc, když si obarvim, propálím nebo roztrhnu tu levnou, tak mne to vůbec nemrzí a vezmu si další.
Pokud jde o software, tak soudím, že je zbytečné krást třeba Photoshop, když pro mé potřeby bohatě stačí Gimp.

Nahlásit

-
0
+