Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Nejlepší příležitosti se rodí z krize

22. 9. 2011
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

> Doporučuji ... nemít velký kapitál u evropských bank

Toto by ma zaujimalo. Ake su moznosti mat likvidne zdroje ulozene mimo europskeho bankoveho domina?

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den. Souhlasím. Jan Traxler píše články asi především jako reklamu na své služby. Na druhé straně, kdyby v článku napsal třeba, že akcii XY je výhodné nakoupit okolo 15.listopadu, dost by se u mne shodil. Jeho názory jsou pro mne zajímavé, ale křišťálovou kouli myslím nemá.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Od investičního poradce (tedy člověka, který se živí tím, že jiným radí jak mají investovat) bych si nikdy nenechal radit, ale rada od investora (člověka, který se živí investováním) bude jistě užitečná.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Takze kdyz soucasni "investicni poradci" neabsolvuji zadne kurzy, tak je to lepsi stav?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Kurzy pro investiční poradce, to je tedy super. Proč nedělají nemocnice kurzy pro chirurgy, třeba na kyčelní klouby? Jsou dlouhé čekací doby, takže "díra" na trhu, podnikatelská příležitost. Chudák, který na takového vyškoleného "poradce" narazí.

Nahlásit

-
0
+

S autorem článku sice souhlasím, ale fakt, že krize přináší nové příležitosti a lze na ní dobře vydělat, je již dlouho známá věc, kterou takový Robert Kiyosaki hlásá už roky. Škoda, že článek neobsahuje žádné detailnější informace, protože takhle se mi zdá pouze jako reklama na autorovu firmu...

Nahlásit

-
0
+