Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Pavel Kohout: Proč opouštím NERV?

4. 1. 2011
13 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

No my zase "velmi rádi" dotujeme větrné elektrárny, ale politici si mohou dovolit opravdu méně a za korupci se neodstupuje, ale chodí do vězení.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ale vždyť já vím, že nejde o OC. Ale taky o IZIP, atp., jak se zde psalo dříve.
Mně jen dráždí to pejorativní označení pro ostatní, a odsudky, pokud tu kterou konkrétní službu nepotřebuji a nevyužívám ji.

Já zase třeba nemám auto, ale elektrikou svítím, a předpokládám, že pan Kohout také, pokud nemá vlastní agregát.
A Vy v Dánsku, asi by se taky něco našlo, ale neznám reálie.

Já třeba asi budu nedobrovolně spolupachatelem důchodové reformy s povinným třetím pilířem. Ať se podívám kam chci kolem, všude to končí neslavně ;-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Tady nejde jen o Opencard. Myslel jsem to tak, jak je popsáno v článku. Lidí budou pár týdnů nadávat a nakonec stát frontu.

Stát se to v Dánsku, tak se projekt po dobu vyšetřování pozastaví, aktéři by byli obviněni a buď by vyšetřování ukázalo, že tam korupce nebyla a nebo by ti lidi skončili ve vězení.

Co s Opencard vám neporadím, s tím nic neuděláme.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zde je oficiální reakce z Ministerstva pro místní rozvoj :)) Zvlášť poslední odstavec stojí za to :)

Jankovský: Návrhy NERVu rozhodně pod stůl nepadají

Praha 5. ledna 2010: Ministerstvo pro místní rozvoj finišuje s přípravou první verze velké novely zákona o veřejných zakázkách. Expertní skupina vedená ministrem Kamilem Jankovský se chystá svůj návrh v brzké době zveřejnit pro širší posouzení.

„Například z patnácti návrhů Národní ekonomické rady vlády, se do textu již dostalo dvanáct z nich, z toho osm bez dalších připomínek,“ uvedl ministr Kamil Jankovský. Se svými návrhy přispěli i další členové expertní skupiny, mezi nimiž jsou například zástupci parlamentních klubů, dalších ministerstev, neziskových organizací mimo jiné i Americké obchodní komory, Platformy pro transparentní veřejné zakázky a samozřejmě zástupce za NERV (Národní ekonomická rada vlády).

„Velká novela zákona o veřejných zakázkách je jednou z priorit pro první měsíce letošního roku. Vzhledem k náročnosti práce si vážíme každého návrhu. Je však nutné zdůraznit, že jsme v přípravné fázi a některé body je třeba důkladně diskutovat a zvažovat.“ pokračoval ministr Kamil Jankovský v narážce na proklamace člena NERVu Pavla Kohouta v médiích.

Kamil Jankovský také podotkl: „Téma zákona o veřejných zakázkách je mediálně velmi vděčné téma, konkrétních návrhů a připomínek však nemáme tolik, kolik jsme očekávali.“

Nahlásit

-
0
+

děkuji

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/dvacetminut/_zprava/pavel-kohout--832222 přesněji http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player-2.php?id=2224965&drm=

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Vážený pane Delle,
možná nevíte, že Opencard si musíte pořídit, pokud chcete/potřebujete časový kupón. Jistě, máte možnost jezdit na lístky - jeden je za 26 Kč, což pokud byste jezdil POUZE DO a Z práce by Vás vyšlo na 13156 Kč na rok 2011.

Ve světle tohoto, se může za spolupachatele považovat každý, kdo si koupil novou autolékárničku. Nevěřím, a nejsem sám, že s novou toho někdo dokáže více, než se starou, neprošlou.
Každý, kdo platí ve svém účtu za elektřinu příspěvek na obnovitelné zdroje.

Budu rád, když mi konkrétně poradíte, jak to dělat lépe, inspirace není nikdy dost.

PS Frontu jsem nestál :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

link?:)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Žiju v zahraničí, na vánoce přijedu domů a říkám si, jak je tady krásně. Pak si přečtu takový článek a říkám si, jak jsem rád, že v té zemi nemusím žít.

Opravdu je to takový problém drtivé většiny Čechů? Může za to několik století "kolonizace&quo t;území, na kterém se dnes rozléhá Česká Republika?

Asi nás ty cizí národy naučily, že prát se za lepší život nesmíme a máme jen nevybočovat - stát frontu na Opencard a na dálnici nevjíždět do rychlého pruhu.

Nahlásit

-
0
+

Pavle děkuji i za Vaše dnešní vystoupení na Radiožurnálu.
Naše "pravice" od svého zrodu nic pravicového nedokázala-pouze dokázala vymyslet své financování,Čermák,Barták,Drob il.....

Nahlásit

-
0
+

V tomto článku je řečeno vše

Nahlásit

-
0
+

Rád bych nebyl spolupachatelem zlodějny zvané Opencard (či jak to někteří trefně nazývají - Openkrad), ale jak na to? Všechny ostatní formy předplacených jízdenek budou brzy zrušeny, takže zbývají tři možnosti - koupit Opencard, jezdit na černo či jezdit na lístky. První dvě možnosti jsou nemorální, třetí drahá.

Nahlásit

-
0
+

pana Kohouta si celkem hodně vážím hlavně pro jeho názor, že pravice u nás je opravdu jen "pravice".
cožu Ordoliberála je celkem paradox, jak potom má klasický liberál nazývat vládní pravici, než hordou socialistů.

Nahlásit

-
0
+