Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Měnové války, šoky a druhá vlna krize! Takový bude rok 2011

10. 2. 2011
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Nabizim sazku, ze euro se letos nerozpadne. Souhlasim s riziky, ale nesouhlasim se scenarem dopadu, mozna me presvedci pokracovani

Nahlásit

-
0
+

Otázka pro MMS
Které učebnice ekonomie na vhození do koše máte na mysli. Ty s keynesiánskou ekonomií nebo rakouskou školu :-)

Nahlásit

-
0
+

Hezký den, změnu jsem provedl. Vás ale také poprosím o jednu. Používejte v diskusi Vaše celé jméno. Příště už takový komentář, ať již bude jakýkoliv, neschválím. Díky za pochopení a respektování pravidel. Martin

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pokud dojde trpělivost divákům (obyvatelům - stačí ropný či potravinový šok), představení skončilo, ať má kouzelník v klobouku králíků sebevíc.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Samozřejmě, nedá se na 100% tvrdit, že vše propukne v roce 2011. Já to vidím "pouze" jako vysoce pravděpodobné, státy již vytáhly všechny zbraně "hromadnéhoničeníquot;i když dle mého mínění ne v plném rozsahu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Petre, tvoje komentare a clanky sleduji se zajmem tretim rokem na webovce co provozujes a alternativni nazor se vzdycky pocita, otazka je, ze tech zatvrzelych medvedu, kam te (mozna nepravem) taky pocitam uz na trhu za posledni dva roky moc nezbylo, uvidime.
Osobne necitim sebemensi politickou vuli resit problemy tak jak by se mely, dluhy se budou latat dalsimi dluhy a zadani je jasne, dalsi krizi budeme predchazet at to stji co to stoji, mezitim se ekonomiky velmi slusne oklepaly a pojede se bez ztraty kyticky dal, ocistny proces se konat nebude, takove je zadani, at se to medvedum libi nebo ne. Osobne by me neprekvapilo, kdyby se pristi rok US akciove indexy bez vetsich problemu prehouplyprez sva maximaa jedeme dal, za vydazne pomoci HTF a podobnych nastroju jak z trhu udelat frasku. Mysim ze zijeme v zajimave dobe, i kdyz poucky z tlustych ekonomickych ucebnich psanych v nekolika poslednich dekadach muzueme po zkusenostech z poslednich tri let hodit tak akorat do kose, cilena deformace a manipulace je bohuzel zda se silnejsi a ve,mi tezko odhadnout jesli sily dojsou, nemyslim.... Tak at se ari M.

Nahlásit

-
0
+

Ale kde berete ten "optimizmus&quo t;.že se bude účtovat již v roce 2011 ? Zdá se mi, že o účet nebude mít nikdo zájem a aktéři, pro mne vždy poněkud překvapivě, nacházejív klobouku další a další králíky, aby večírek mohl pokračovat.

Nahlásit

-
0
+